Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SPEARHEAD - 7 év után jelenik meg a brit black-death banda 4. albuma, az 'Of Sun and Steel'


2018-11-20

A Spearhead 'Pacifism is Cowardice' címmel jelentette be új nagylemezét, ami hét évvel a legutóbbi, 'Theomachia' című album után lát napvilágot.

A 'Pacifism is Cowardice' november 23-án, pénteken jelenik meg, az Invictus Productions jóvoltából. Az album hangmérnöke Greg Chandler volt; a munkálatok a Sutton Coldfield-beli Priory Recording Stúdióban zajlottak. A lemezborító José Gabriel Alegría Sabogal műve.

A tracklista:
01. Duellorum
02. Of Sun and Steel
03. Ajativada
04. Wolves of the Krypteia, We
05. Violence Revolt Ruination
06. Hyperanthropos
07. Degeneration Genocide
08. The Elysian Ideal
09. A Monarch to Rats
10. Khan
11. Aion (Two Keys and a Lion's Face)
12. Aftermath

A lemez címadó dala és 'Wolves Of The Krypteia, We' című száma alább meghallgatható:

A 2005-ben alakult Spearhead még abban az évben kiadta debütáló, 'Deathless Steel Command' című albumát, amire később az Invictus Productions kiadó is felfigyelt. 2006-ban a banda felvett egy promóciós EP-t ('When the Pillars Fall'), majd pedig bevonultak a híres lengyel Hertz Stúdióba. Itt született meg második, nagysikerű albumuk, a 'Decrowning the Irenarch', melyen véglegessé vált a banda által képviselt, "vér áztatta, háborús, harci black / death metal zene" progressziója. Ezt a lemezt 2007 decemberében adta ki az Invictus Productions.

2008-ban európai turnét bonyolított le a banda, az Impiety társaságában; 2009-ban pedig Észak-Amerikát járták az Urgehal zenekarral közösen. Mindemellett számos európai metal-fesztiválon színpadrqa léptek (Inferno, Hells Pleasure, SWR, stb.).

2010-ben a Spearhead bevonult a londoni Orgone Stúdióba, hogy felvegye harmadik nagylemezét, amit 'Theomachia: The Doctrine of Ascension and Decline' címmel láttak el. Az album 2011 áprilisában jelent meg, az Agonia Records révén. A kritikusok szerint ez a Spearhead eddigi legerőszakosabb, legkönyörtelenebb kiadványa.

Bővebb infók a bandáról: www.facebook.com/SPEARHEAD.DEATHMETAL


SPEARHEAD - 7 év után jelenik meg a brit black-death banda 4. albuma, az 'Of Sun and Steel'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás