Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a CRYPTOPSY új szöveges videoklipje - október végén jelenik meg a 'The Book of Suffering' második része!


2018-10-10

A veterán montréali extrém metal banda következő EP-je, a 'The Book Of Suffering – Tome II' október 26-án jelenik meg.

Közel negyedévszázados története során, a Cryptopsy mindvégig lemezkiadók szárnyai alá tartozott, azonban 2012-ben ez a széria véget ért, mivel a tagok úgy döntöttek, teljes mértékig a rajongókra bízzák magukat. Az immáron saját lábán álló Cryptopsy az elmúlt négy évben még így is többezer albumot adott el világszerte; turnéikkal pedig eljutottak többek közt Japánba, Dél-Amerikába és Európa szinte minden országába.

Három évvel a saját elnevezésű 'Cryptopsy' album megjelenése után, a banda 2015-ben elindított egy újabb nagyszabású projektet: a 'The Book of Suffering' EP-sorozatot. Ezeket a kiadványokat ezúttal is rajongói költségfedező kampánnyal finanszírozta a banda.

"Reménykedünk benne, hogy minden extrém metal rajongót izgat 'The Book of Suffering' című sorozat újabb epizódja. Mi magunk nagyon büszkék vagyunk erre a projektre; lévén ezek az eddigi legbrutálisabb, legtechnikásabb és legprofibb kiadványaink" - közölte a Cryptopsy.

A 'The Book of Suffering: Tome I' 2015 októberében jelent meg; a folytatás pedig három évvel később, 2018. október 26-án lát napvilágot. Az előző lemez keverését Jason Suecoff végezte el, a a floridai Audiohammer Stúdióban, az új album hangmérnöki munkáit pedig a szintén világhírű Chris Donaldson (aki maga a banda gitárosa) látta le, a montréali Grid Stúdióban.

A 'The Book of Suffering: Tome II' megjelenik CD-n, digitálisan, valamint különféle merch-termékek formájában, az alább látható, Remy C (Headsplit Designs) által tervezett borítóval és dallistával:

01. The Wretched Living
02. Sire Of Sin
03. Fear His Displeasure
04. The Laws Of The Flesh

Elsőként a 'Sire Of Sin' című számot mutatták be, hivatalos klip formájában. Ennek kapcsán így szól a banda közleménye: "Eleve úgy álltunk a dologhoz, hogy ennek a videónak épp olyan kaotikusnak kell lennie, mint amilyen kaotikus maga a dal. Ennek érdekében kitöröltünk minden felvételt a banda-performanszról, és extrém közeli felvételeket készítettünk az egyes tagokról. Ahhoz, hogy a lehetős legőrültebb videót készítsük el, Chris Kells rendező / szerkesztő / producer segítségére volt szükségünk. Neki köszönhetően lett ilyen elképesztő a végeredmény".

Újabban megjelent a 'Fear His Displeasure' című szám szöveges klipje - lentebb ez is megtekinthető (ugyanezen dal gitáros / basszusgitáros playthrough-videójával egyetemben).

Az EP előrendelési infói itt érhetők el.

A Cryptopsy november elején indul európai lemezbemutató turnéra, az Aborted és a Benighted társaságában. A beosztás itt érhető el.


Itt a CRYPTOPSY új szöveges videoklipje - október végén jelenik meg a 'The Book of Suffering' második része!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás