Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a négytagúra bővült UNTIMELY DEMISE új dala, a 'Lethal Enforcers'!


2018-09-09

A kanadai thrasher Untimely Demise zenekar október 31-én jelenteti meg új albumát, ami a 'No Promise of Tomorrow' címet kapta.

A 'No Promise of Tomorrow' a banda első albuma, amin négy tag zenél; lévén Adam Sweeney gitáros a legutóbbi, 'Black Widow' (2016) című album megjelenését követően csatlakozott a felálláshoz. Adam "egy tonnányi tapasztalatot, tehetséget és energiát hozott magával".

Fotó az Untimely Demise új felállásáról, lentebb látható. Sweeney mellett a banda alapító testvérpárja, Matt Cuthbertson (Into Eternity) énekes-gitáros és Murray Cuthbertson basszer, valamint James Burton dobos alkotja a csapatot - utóbbi 2017-ben váltotta le Bryan Newbury-t (Bestir, Death Toll Rising, Into Eternity, Wroth).

Matt a következőképpen nyilatkozott az új album irányzata kapcsán: "Nem titok, hogy zenénkre a '80-as évekbeli Bay Area thrash-szcéna (Megadeth / Testament), valamint a floridai death metal-színtér (különösen Chuck Schuldiner) volt a legnagyobb hatással; de ugyanakkor nem akarunk túlságosan eltávolodni azoktól a klasszikus bandáktól sem, akik az elmúlt évtizedekben rendszeresen szóltak a hangfalainkból - mint például az Iron Maiden és a Judas Priest. Az új lemezen tehát érezhető némi NWOBHM-hangzás is".

Íme az új lemez borítója és tracklistája:

01. Keep on Runnin´
02. Incoming Pestilence
03. Far from Grace
04. Lethal Enforcers
05. No Promise of Tomorrow
06. Idle Hands
07. Sea of Disease
08. Master in Death
09. Live it and Breathe it
10. Slink Away
11. Under the Gun

A 'No Promise of Tomorrow' album immáron előrendelhető digitális formában a Bandcamp-en. Lentebb ízelítőképpen meghallgatható az első nyilvános dal, a 'Lethal Enforcers'. "Azért választottuk elsőnek ezt a számot, mert ennek erős dallamai remekül párosulnak Matt brutális, blackened thrash stílusú vokáljaihoz és a megállás nélküli shred-témákhoz. Továbbá azért is, mert szerettünk volna valami mást mutatni a hallgatóknak;valamit, ami eltér előző albumunk, a 'Black Widow' irányzatától. Szövegét tekintve a dal azokról az emberekről szól, akik C.T.E. [krónikus traumatikus enkefalopátia] betegségben, illetve egyéb agykárosodásban szenvednek. Különösen veszélyeztetve azok, akik profi szinten játszanak a NHL-ben. Ők nagy árat fizetnek azért, hogy részesei legyenek a nagy bulinak; hatalmas kockázatott kell vállalniuk minden nap, amikor pályára lépnek...".

Az Untimely Demise nemrég bemutatta 'Forgotten In Time' című számának hivatalos szöveges videóját. A dal a banda 2016-ban megjelent 'Black Widow' című albumán szerepel. A lemez - amiről bővebben itt írtunk - producere és hangtechnikusa Justin Bender (aki 2006-tól 2014-ig szintén az Into Eternity-ben játszott; jelenleg pedig a Third Ion gitárosa) volt.


Itt a négytagúra bővült UNTIMELY DEMISE új dala, a 'Lethal Enforcers'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás