Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SILVERTOMB nevű bandában egyesültek a Type O Negative és az Agnostic Front egykori tagjai - megköttetett az első lemezszerződés!


2019-08-14

'Insomnia' címmel jelent meg a banda debütáló single-dala; hamarosan pedig jön a második nyilvános nóta.
 

Az új zenekat Kenny Hickey (Type O Negative, Seventh Void) gitáros, Johnny Kelly (Type O Negative, Danzig, Seventh Void) dobos, Hank Hell (Seventh Void) basszusgitáros, Aaron Joos (Awaken The Shadow, Empyreon) énekes és Joseph James (Agnostic Front) gitáros alkotja. A Silvertomb többféle zenei stílust kombinál zenéjében, a Pink Floyd-tól egészen a Black Sabbath-ig. Hickey szerint a Silvertomb zenéje "kemény, borongós és egyben spirituális, mint egy a sötét evangélium".

A banda 2019 augusztusában kötötte meg első lemezszerződését; méghozzá a német Long Branch Records / SPV kiadókkal.

A Silvertomb nemrég megosztotta első hivatalos single-dalát, az 'Insomnia'-t. Íme a premier:

A második kislemez-nóta 'Love You Without No Lies' címmel jelenik meg augusztus 23-án.

A Silvertomb 2017- augusztus 26-án lépett fel először élőben; méghozzá a világhírű jótékonysági Ride For Dime rendezvényen, amit a néhai Dimebag" Darrell Abbott emlékére rendeznek meg évente az egykori Pantera gitáros közeli rokonai barátai, a New Jersey-beli Sayreville-ben. A banda egy évvel később bejelentette első teljes értékű turnéját, amit a Life Of Agony előzenekaraként bonyolítottak le, 2018. szeptember 12. és 29. között. A jövőbeni koncertekről bővebb infók a banda Facebook-oldalán találhatók.

 

SILVERTOMB nevű bandában egyesültek a Type O Negative és az Agnostic Front egykori tagjai - megköttetett az első lemezszerződés!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás