Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SILVERTOMB nevű bandában egyesültek a Type O Negative és az Agnostic Front egykori tagjai - itt az első dal!


2018-09-10

'Insomnia' címmel jelent meg a debütáló single-dal.

Az új zenekat Kenny Hickey (Type O Negative, Seventh Void) gitáros, Johnny Kelly (Type O Negative, Danzig, Seventh Void) dobos, Hank Hell (Seventh Void) basszusgitáros, Aaron Joos (Awaken The Shadow, Empyreon) énekes és Joseph James (Agnostic Front) gitáros alkotja. A Silvertomb többféle zenei stílust kombinál zenéjében, a Pink Floyd-tól egészen a Black Sabbath-ig. Hickey szerint a Silvertomb zenéje "kemény, borongós és egyben spirituális, mint egy a sötét evangélium".

A Silvertomb most megosztotta első hivatalos single-dalát, az 'Insomnia'-t. Íme a premier:

A Silvertomb 2017- augusztus 26-án lépett fel először élőben; méghozzá a világhírű jótékonysági Ride For Dime rendezvényen, amit a néhai Dimebag" Darrell Abbott emlékére rendeznek meg évente az egykori Pantera gitáros közeli rokonai barátai, a New Jersey-beli Sayreville-ben. A banda egy évvel később bejelentette első teljes értékű turnéját, amit a Life Of Agony előzenekaraként bonyolítanak le, 2018. szeptember 12. és 29. között. A koncertekről bővebb infók a banda Facebook-oldalán találhatók.


SILVERTOMB nevű bandában egyesültek a Type O Negative és az Agnostic Front egykori tagjai - itt az első dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás