Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Partisan' című EP-vel debütál a SODOM új felállása - itt az új koncert-videó!


2018-11-03

A veterán thrash banda vezetője, Thomas "Angelripper" Such néhány hete új tagokat vett maga mellé. A Sodom új felállása most jelentette be első stúdiólemezét.

Miután Tom Angelripper kirúgta Markus "Makka" Freiwald dobost és Bernd "Bernemann" Kost gitárost (erről bővebben itt írtunk), most ismét teljes a Sodom-felállás: a frontembert Husky (Asphyx, Desaster) dobos, valamint Frank Blackfire (ex-Sodom, ex-Kreator, Frank Blackfire, Assassin) és Yorck Segatz (Beyondition) gitáros kíséri.

Angelripper már korábban is utalt rá, hogy ezentúl négytagúként folytatja a banda működtetését. Ezzel kapcsolatban így nyilatkozott: "Két gitáros révén jóval nagyobb lehetőségekhez jutunk, és a jövőben olyan dalokat is előadhatunk a koncertek során, amiket trióként nem tudtunk".

Mind Frank Blackfire, mind Yorck Segatz és Husky komoly háttérrel rendelkező zenészek. Tom az új tagok kapcsán elmondta: "Nem titkolt tény, hogy mindhárman kivételes tehetséggel bánnak a hangszerekkel; lévén egész életükben komoly heavy metal-zenészek voltak. A Sodom-ban persze az is fontos, hogy személyi szinten meglegyen az egyezés. Az új bandatagok alapvetően óriási Sodom-fanok, és mindannyian Essen-ben élnek. Kell még mondanom valamit?!".

A csapat új felállása immáron be is vonult a próbaterembe (Tom szerint "pontosan oda, ahol annak idején, 1982-ben kezdődött az egész!"), és megkezdődtek az új nagylemez munkálatai. De hogy a rajongóknak ne kelljen olyan sokat várni, a banda még az idei évben kiad egy vadonatúj mini-albumot.

Az aktuális dalszerzői munka kapcsán Tom elmondta: "Végre most ismét él bennünk a csapatszellem. Nagyon jól érezzük együtt magunkat; remekül kiegészítjük egymást. Mindannyian kivesszük a részünket a munkálatokból, és - ami a legfontosabb - mindenki maximálisan kisegíti a másikat. Ez a hangulat nyilvánvalóan rendkívül pozitív hatással volt a dalszerzői munkára".

A Sodom új EP-je, a 'Partisan' novemberben jelenik meg, rajta két új dallal és egy koncertfelvétellel, amit az idei Rock Hard fesztiválon rögzítették (a banda új felállása itt mutatkozott be élőben, 2018. május 18-án).

A 'Partisan' az SPV/Steamhammer kiadó jóvoltából lát napvilágot, november 23-án, digipak CD-n, 10 hüvelykes átlátszó LP-n, letöltés és stream formájában, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Partisan
02. Conflagration
03. Tired & Red (live @ Rock Hard Festival 2018)

A lemezre bónuszként felkerült a 'One Step Over The Line' című szám koncert-verziója is. Ennek hivatalos klipje itt érhető el:

A Sodom az Exodus, a Death Angel és a Suicidal Angels társaságában indul téli európai turnéra, november 31-én. Az MTV Headbangers Ball körút - amiről bővebben itt írtunk - december 2-án a budapesti Barba Negra klubot is érinti!

A turné és az új EP hivatalos ízelítője alább megtekinthető:


'Partisan' című EP-vel debütál a SODOM új felállása - itt az új koncert-videó!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás