Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

9ELECTRIC - 2019-re várható a los angelesi hard rock banda új albuma, a 'Megalith'


2018-09-11

A 9Electric a Pavement Entertainment kiadóval kötött új lemezszerződést.

A 9Electric következő stúdióalbuma, a 'Megalith' egy "vérbeli rock-lemez", ami várhatóan 2019 januárjában-februájában jelenik meg.

"Mondjuk úgy, "levetkőztettük" bandánk hangzását, és visszatértünk az alapokhoz. Olyan dalokat írtunk, melyek önmagukban is megállják a helyüket, és nem függenek a programozástól és a produkciótiól" - nyilatkozta Mikey Lopez gitáros, aki Ron Underwood énekessel közösen szerezte a 'Megalith' összes dalát. "Ez kétségkívül karrierünk legőszintébb albuma".

A dalszerzői és stúdiós munkákba nagy mértékben besegített Shawn McGhee, aki hangmérnökként, producerként és mixerként is közreműködött. "Legutóbbi lemezünk munkálatai közben fantasztikus élményekkel gazdagodtunk, ezért most is úgy éreztük, meg kell tartanunk ezt a producert, mivel kiváló munkát végzett" - mondta Lopez. "Azt mindenképpen megtanultuk Shawn-tól, hogy ha hagyjuk őt dolgozni, ő is hagy minket felszabadultan alkotni. És a végeredmény magáért beszél!".

"A 'Megalith' koncepcióját az én elveszett civilizációkkal és ezoterikus szimbólumokkal való megszállottságom szülte" - tette hozzá Underwood, az új album tematikája kapcsán. "A dalszövegek nagy része az élet kettősségét feszegetik - elsősorban a jó és a gonosz témája áll a középpontban; illetve mindkét fél tényekedése, ami egy harmadik, mindennél nagyobb entitás létrehozására irányul...".

Hamarosan közzéteszik a 'Megalith' további részleteit, első ízelítőit...


9ELECTRIC - 2019-re várható a los angelesi hard rock banda új albuma, a 'Megalith'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás