Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

9ELECTRIC - márciusra várható a los angelesi hard rock banda új albuma, a 'Megalith'


2019-02-24

A 9Electric a Pavement Entertainment kiadóval kötött új lemezszerződést.

A 9Electric következő stúdióalbuma, a 'Megalith' egy "vérbeli rock-lemez", ami 2019 márciusában jelenik meg.

"Mondjuk úgy, "levetkőztettük" bandánk hangzását, és visszatértünk az alapokhoz. Olyan dalokat írtunk, melyek önmagukban is megállják a helyüket, és nem függenek a programozástól és a produkciótiól" - nyilatkozta Mikey Lopez gitáros, aki Ron Underwood énekessel közösen szerezte a 'Megalith' összes dalát. "Ez kétségkívül karrierünk legőszintébb albuma".

A dalszerzői és stúdiós munkákba nagy mértékben besegített Shawn McGhee, aki hangmérnökként, producerként és mixerként is közreműködött. "Legutóbbi lemezünk munkálatai közben fantasztikus élményekkel gazdagodtunk, ezért most is úgy éreztük, meg kell tartanunk ezt a producert, mivel kiváló munkát végzett" - mondta Lopez. "Azt mindenképpen megtanultuk Shawn-tól, hogy ha hagyjuk őt dolgozni, ő is hagy minket felszabadultan alkotni. És a végeredmény magáért beszél!".

"A 'Megalith' koncepcióját az én elveszett civilizációkkal és ezoterikus szimbólumokkal való megszállottságom szülte" - tette hozzá Underwood, az új album tematikája kapcsán. "A dalszövegek nagy része az élet kettősségét feszegetik - elsősorban a jó és a gonosz témája áll a középpontban; illetve mindkét fél tényekedése, ami egy harmadik, mindennél nagyobb entitás létrehozására irányul...".

A 'Megalith' első single-dala, a 'The Light' - amiben a Butcher Babies énekesnője, Carla Harvey vendégeskedik - hamarosan megjelenik...

"A 9Electric és a Butcher Babies közös múlttal rendelkezik" - nyilatkozta Harvey. "Korai éveinkben több bulit is lenyomtunk együtt Hollywood-ban; azután pedig mindannyian átestünk egy csomó változáson. Amikor meghallottam a 'The Light' című számot, úgy éreztem, remek lehetőség lenne bemutatni jómagam és a banda ezen oldalát a közönségnek, amit még nem ismernek. Nagyon izgatott vagyok!".

Ron Underwood hozzátette: "Hosszú ideje ismerjük Carlát - annak idején még egy klipet is rendeztem vele közösen. Már régebben kiötlöttük, hogy kellene egy női énekhang is valamelyik daunkba, és amint elkészült a 'The Light', rögtön tudtuk, hogy Carla lesz a tökéletes partner ehhez. A végeredmény magáért beszél!".


9ELECTRIC - márciusra várható a los angelesi hard rock banda új albuma, a 'Megalith'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás