Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Bemutatta új felállását az EDGE OF PARADISE - készül a harmadik album


2018-11-14

Az Edge Of Paradise nevezetű kaliforniai hard rock / heavy metal banda januárban kiadja harmadik nagylemezét.

Az Edge Of Paradise most bemutatott két új tagot, Vanya Kapetanovic basszusgitáros és Jimmy Lee dobos személyében. A két alapító, Margarita Monet énekesnő és Dave Bates gitáros így nyilatkozott: "Mind Vanya, mind Jimmy nagy mértékű motivációt és szenvedélyt hozott magával a bandába; mi pedig nagyon örülünk, hogy velük együtt írhatjuk meg az Edge Of Paradise következő, izgalmas fejezetét. Szeretnénk köszönetet mondani előző basszusgitárosunknak, az újdonsült apukának, Nick Ericson-nak, és dobosunknak, John Chominsky-nak. Közösen sok mindent elértünk az elmúlt, közel 5 esztendő során - örökké hálásak leszünk a hozzájárulásukért. A legjobbakat kívánjuk nekik, bármerre is vigye őket a sors - örökké barátok maradunk!".

A banda Mike Plotnikoff (Halestorm, Three Days Grace) és Chuck Johnson (Korn) producerekkel rögzítette harmadik albumát, ami a 2017 tavaszán megjelent 'Alive' folytatása lesz (az 'Alive' meghódította a Billboard-listákat; a sikereknek köszönhetően pedig végre eljutott Európába is a zenekar).

Az új, 'Universe' című nagylemez januárban jelenik meg. Az album első single-dala a 'Face Of Fear' című szám lesz. A dalhoz videoklipet is forgatott a banda; méghozzá a fagyos Izlandon (ahova a napos Kaliforniából utaztak).

Margarita Monet énekesnő elmondta: "Az elmúlt hat évben rendkívül keményen dolgoztunk; átmentünk számos hullámvölgyön; sőt, még ki is adtunk egy biográfiai könyvet, ami összefoglalja minden megpróbáltatásunkat és kalandunkat :) Viszont tény az, hogy rengeteg élménnyel gazdagodtunk az évek során, miközben folyamatosan igyekeztünk új zenékkel bombázni a rajongókat. Az én életemben korábban meglehetősen sok volt a félelem - ezek egyike az inspiráció elvesztése; de mostanra kijelenthetem, hogy sikerült ezt legyőznöm. Jelenleg tele vagyunk tűzzel, ami intenzív módon táplálja zenénket, dalainkat! Hiszem azt, hogy a következő album nagyon fontos mérföldköve lesz a banda karrierjének; ezért egy rendkívül epikus videoklippel szeretnénk felvezetni ezt a projektet!".

Az Edge Of Paradise a svájci Souls Of Rock alapítvánnyal állt össze a videoklip-projekt megvalósítása végett. A Souls Of Rock célja, hogy tehetséges bandák zenéjét ismertesse meg a lehető legszélesebb körökben. A Souls Of Rock tehát a 'Face Of Fear' klipjének elsőszámú szponzora. Az izlandi forgatáson nem mellesleg egy neves, díj-nyertes rendező, Christian Filippella is besegített. A dal egyébként már többször is elhangzott élőben - lentebb megtekinthető egy 2017-es koncertfelvétel.

Hamarosan jön a hivatalos premier, és közzéteszik az új album részleteit is... de addig is lentebb elérhető a hivatalos előzetes.

A 2011-ben alakult, eddig két nagylemezt jegyző Edge Of Paradise együttesről és a jövőbeni koncertekről bővebb infók itt érhetők el. (A banda 2019-ben lép fel először Japánban: január 13-án Yokohamában, február 2-án pedig Tokióban adnak koncertet.)


Bemutatta új felállását az EDGE OF PARADISE - készül a harmadik album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás