Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig a LOST TRIBES OF THE MOON debütáló albumát!


2018-09-11

A Lost Tribes Of The Moon nevezetű "kreatív-metal" banda szeptember 18-án adja ki bemutatkozó albumát, ami már most végighallgatható teljes egészében.

A 'Lost Tribes Of The Moon' albumra három hosszú kompozíció került fel (hat részre osztva), változatos és sokszínű stílusban: a heavy metal, a doom, az NWOBHM, a hard rock, a prog-rock és a folkzene is felvonul a dalokban, melyek hosszúsága remek platformot biztosít a banda sokoldalú kifejezésmódjainak.

A lemezborítót a kritikusok által magasan elismert művész, Martin Mercer készítette (aki olyan klasszikus filmekhez készített plakátot, mint a Nightbreed, a Lord of Illusions, az Iron Man 3, a Suicide Squad és az Aquaman).

Egy dinamikus, egyben kísérletezős, metal-albumra kell tehát számítani. A Lost Tribes Of The Moon hangzását a "kreativitás" és a "szenvedély" szavakkal lehetne leginkább jellemezni.

Íme a teljes stream és az előrendelési infók:

A Milwaukee-ból származó Lost Tribes Of The Moon felállását Jon Liedtke gitáros, Jeremiah Messner dobos, Janine Rohde énekesnő és Ben Wright basszusgitáros alkotja. Turnézó bandaként 2017 szeptembere óta működnek - olyan előadókkal álltak már egy színpadon, mint a Today Is The Day, a Black Tusk, az Immortal Bird, az Ails, a Savage Master, a Dreadnought és az Owl. Bővebb infók a zenekarról a Facebookon olvashatók.


Hallgasd végig a LOST TRIBES OF THE MOON debütáló albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás