Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

TROLLWAR - itt az új dal a kanadai folk-death bandától: 'Summoning'!


2018-10-16

A Trollwar még ebben az évben kiadja új, 'Oath of the Storm' című nagylemezét.

"Helló, srácok! Itt az első premier a Trollwar következő, 'Oath of the Storm' című albumáról! A dal címe: 'Summoning'; a videóból pedig részletesen megismerhetitek az új nagylemez borítóját, amit Nicolas Francoeur (Vorace-Art) festett a saját kezével. Ilyen a könyörtelen tenger, a vihar szele, a természet ereje!" - közölte a quebeci viking / folk death metalista zenekar, melynek célja, hogy "ismételten elnyerje a világ harcosainak szívét" egy vadonatúj kiadvánnyal.

Az 'Oath of the Storm' - ami a 2011-es 'Bloodshed Forges' EP, a 2013-as 'Earthdawn Groves' című nagylemez és a 2017-es 'The Traveler's Path' mini-album folytatása - első ízelítője, a 'Summoning' című single lentebb meghallgatható. "Ez még csak a kezdet!".

Az 'Oath of the Storm' - aminek producere Christian Donaldson (Cryptopsy, The Agonist, Beyond Creation) volt - megjelenése november 16-án lesz esedékes. Íme a borító és a dallista:

01. Intro
02. Summoning
03. Into Shadows
04. The Forsaken One
05. In Defiance
06. Hymn For The Vanquished
07. Forgotten
08. Omens Of Victory
09. Home Of Forbidden Lore
10. Shores Of Madness
11. Winter’s Night
12. Outro

A Facebookon lehet bővebb infókat találni a bandáról.


TROLLWAR - itt az új dal a kanadai folk-death bandától: 'Summoning'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás