Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TROLLWAR - itt az új dal a kanadai folk-death bandától: 'Summoning'!


2018-09-12

A Trollwar még ebben az évben kiadja új, 'Oath of the Storm' című nagylemezét.

"Helló, srácok! Itt az első premier a Trollwar következő, 'Oath of the Storm' című albumáról! A dal címe: 'Summoning'; a videóból pedig részletesen megismerhetitek az új nagylemez borítóját, amit Nicolas Francoeur (Vorace-Art) festett a saját kezével. Ilyen a könyörtelen tenger, a vihar szele, a természet ereje! Maradjatok türelemmel, mert hamarosan további, epikus hírekkel tudunk szolgálni!" - közölte a quebeci viking / folk death metalista zenekar, melynek célja, hogy "ismételten elnyerje a világ harcosainak szívét" egy vadonatúj kiadvánnyal.

Az 'Oath of the Storm' - ami a 2011-es 'Bloodshed Forges' EP, a 2013-as 'Earthdawn Groves' című nagylemez és a 2017-es 'The Traveler's Path' mini-album folytatása - első ízelítője, a 'Summoning' című single lentebb meghallgatható. "Ez még csak a kezdet!".

Hamarosan nyilvánossá válnak az 'Oath of the Storm' további részletei (megjelenési dátum, tracklista, stb.), de addig is a Facebookon lehet bővebb infókat találni a bandáról.


TROLLWAR - itt az új dal a kanadai folk-death bandától: 'Summoning'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás