Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Experience' címen új kislemezt jelentett be a brazil SLASHER zenekar


2018-09-12

A brazil metalbanda 2019 közepére ígéri harmadik nagylemezének megjelenését.

A Slasher következő, egyelőre cím nélküli stúdióalbumának első single-dala az 'Experience', amit a banda tagjai produceltek, a híres hangmérnök, Tue Madsen (Meshuggah, Dark Tranquillity, The Haunted) segítségével.

A digitális kislemez alább látható borítóját a csapat két gitárosa, Lucas Aldi és Lúcio Nunes szerkesztette. A fotón egy neves brazil modell, Jaqueline Sartorelli látható.

Lucas Aldi így nyilatkozott: "Az ‘Experience’ című single csak egy kis darabkája egy nagyobb egésznek. Már hosszú ideje egy koncept-albumon dolgozunk - részletesen igyekszünk kidolgozni mindent... a lemezborítót, a dalszövegeket, az egyes kompozíciókat. Ez a single egyébként a víz témáját feszegeti; a megtisztulás és a metamorfózis fogalmát. A borítón látható szemek közvetítik egy adott egyén életének lefolyását, miközben igyekszik elfogadni, megbékélni saját magával. Az ‘Experience’ tehát alapvetően önmagunk elfogadásáról; a traumákon keresztül megélt pszichológiai evolúcióról".

Hamarosan bemutatják az új dal hivatalos klipjét, és közzéteszik a következő nagylemez részleteit...


'Experience' címen új kislemezt jelentett be a brazil SLASHER zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás