Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bejelentette debütáló albumát az ols-school black-thrash zenében utazó DUNGEÖNHAMMER


2018-09-12

A DungeönHammer nevezetű duó első albumát 'Infernal Moon' címmel adja ki a Pulverised Records.

A bandát két mániákus (művésznevükön R. és E.) alapította - egyikőjük Hollandiából, a másik pedig Franciországból származik. A két zenész Milánóban ismerkedett meg, ahol ugyanabba az iskolába jártak. Ami eredetileg szimpla barátságként indult, abból végül egy valódi metalbanda lett: ez a '80-as évek thrash / speed metal zenéjét felelevenítő "kétfejű szörnyeteg", a DungeönHammer.

A DungeönHammer debütáló albuma, az 'Infernal Moon' október 12-én jelenik meg. A banda bemutatkozó lemezén "színtiszta mocskot, felfordulást, hipnózist áraszt magából"; mégpedig "kontrollálhatatlan ritmusok és durva headbanger témák révén". A DungeönHammer hangzásának teljességét "a 'Hammer ov Hell'-érás Tom G. Warrior hangjára emlékeztető vokálok, és a '90-es évekbeli skandináv black / death metal-témák" egészítik ki.

A Pulverised Records CD-n és digitálisan adja ki a lemezt; míg a Me Saco Un Ojo bakeliten dobja azt piacra, az alább látható, Timo Ketola (Watain, Deathspell Omega, Antaeus, Krypts) által készített borítóval:

A tracklista:
01. Infernal Moon
02. Sworn In Blood
03. Empire De La Mort
04.
Solitudinem Mysteriis
05. Perpetual Funeral Winds
06.
Stigma Diaboli
07. Oracle Of Death
08. Ad Infinitum

Lentebb meghallgatható az 'Empire De La Mort' és a 'Solitudinem Mysteriis' című szám:

A DungeönHammer Facebook-oldala itt érhető el.


Bejelentette debütáló albumát az ols-school black-thrash zenében utazó DUNGEÖNHAMMER
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás