Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

STATE OF SALAZAR - itt az új szöveges klip a decemberben megjelenő 'Superhero' albumról: 'Hold On Tonight'!


2018-12-23

A svéd melodic rock banda december 7-én adja ki új stúdiólemezét.

A State Of Salazar nem titkoltan a Queen, a Survivor, a Toto, a Journey, a Europe és a Rocky-filmzenék nyomdokaiba kíván lépni. A dallamos rock / AOR zenében utazó banda négy évvel ezelőtt keltette fel a nemzetközi sajtó figyelmét, debütáló, 'All the Way' című albumával. Habár négy évet kellett várni ennek folytatására, a 'Superhero' munkálatai rögtön az első lemez megjelenése után elindultak.

"Miután megjelent az 'All the Way', azonnal nekiláttam a második nagylemez megírásának” - nyilatkozta Marcus Nygren énekes. "A zene komponálásának már együtt, egységes bandaként dolgoztunk - már az előzetes demókat is precízen, részletekbe menően alkottuk meg. Az új albumon egyébként több teret hagytunk a hangszerelésnek, hogy ezzel is fokozzuk az instrumentális zene élményét; lévén ilyesmi gyakran előfordult a '80-as évek filmjeiben. [Csak gondoljunk arra, hogy a Rocky IV-béli 'Training Montage' milyen nagy hatással volt a banda zenéjére.] Egyúttal szerettük volna kifejezni a ritmusos, dallamos westcoast AOR zene iránti tiszteletünket, szeretetünket. Összességében a 'Superhero' fantasztikus gitár- és billentyű-riffek, valamint epikusabbnál epikusabb hangszerelések és erős dallamok sokasága, felszerelve egy, az előzőhöz képest keményebb alap-hangzással".

Az 'All the Way' megjelenése után nem sokkal távozott a bandából Stefan Mårtenson billentyűs. Az ő helyét azóta átvette a tagok régi barátja, Kevin Hosford, aki azonban nem csak szintetizátoron, de énekesként és dalszerzőként is közreműködik az új albumon. Az új tag így nyilatkozott: "Nagyon élvezem, hogy tagja lehetek ennek a fantasztikus bandának. Boldog vagyok, hogy ilyen magas szintű, minőségi hangszerelés, dallamos dalszerzői munka és gyilkos vokálok között alkothatom meg a saját témáimat. Az egyetlen dolog, ami miatt aggódom, az az, hogy ha turnéra visszük a 'Superhero'-t, harmadik kezet kell növesztenem...".

"A 'Superhero' egy színtiszta rock-album, tele gitárokkal és billentyűkkel; mivel ez az a fajta zene, amiért mindannyian élünk” - tette hozzá Johan Thuresson gitáros. "Úgy gondolom, hogy a hallgatók is élvezni fogják ezt az új irányzatot, amit az új nóták képviselnek - különösen azért, mert volt szerencsénk ezúttal egy igazi mesterrel, Alessandro Del Vecchio-val együtt véglegesre simítani az album hangzását”.

A tracklista:
01. If You Wait For Me
02. My Heart Is At War
03. Hold On Tonight
04. Masquerade
05. She's A Loaded Gun
06. Lie To Me
07. Joanne
08. Someone I Know
09. To The Wire
10. Love Will Find A Way
11. Superhero

Alább megtekinthető az első három single, az 'If You Wait For Me', a 'My Heart Is At War' és a Hold On Tonight' hivatalos klipje, ízelítőképpen az album előrendeléséhez. Szintén lentebb érhető el az album munkálatait dokumentáló videó-sorozat első hét része.

A State Of Salazar felállását Marcus Nygren énekes-vokalista, Kevin Hosford billentyűs-énekes, Johan Thuresson gitáros, Johannes Hansson basszer és Kristian Brun dobos alkotja. Az új lemezen vendégként szerepel Kristina Talajic énekesnő (a 'Lie To Me' című dalban), illetve Rasmus Nyvall szaxofonos (a 'Love Will Find A Way' című dalban).


STATE OF SALAZAR - itt az új szöveges klip a decemberben megjelenő 'Superhero' albumról: 'Hold On Tonight'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás