Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: CANDY - 'Good To Feel'


2018-09-12

A Candy zenekar szeptember 28-án adja ki első nagylemezét, a 'Good to Feel'-t, aminek címadó dalához videoklip készült.

A Candy ismét összeállt a Triple B Records-szal, hogy piacra dobja "eddigi legfantasztikusabb, egyben leggonoszabb albumát". A művészi kettősségeket - öröm-fájdalom / tények-fikció / béke-erőszak - felvonultató 'Good to Feel' lemezre 9 dal került fel, "egy csúcsformában lévő banda előadásában".

A Candy a neves Arthur Rizk producerrel egyesítette erejét - ő volt "a zaj és az imázs házasságkötője". A 'Good to Feel' olyan filmek zenei atmoszféráját idézi a hallgatók elé, mint a Menekülés New York-ból és az Akira; egyúttal "pszichotikus kéjutazásra" repíti őket. A dalszövegek témáit tekintve a környezet elpusztítása, rendőri erőszak, politikai korrupció, és különféle emberi tragédiák vannak terítéken.

A tracklista:
01. Good To Feel
02. Lust For Destruction
03. Systematic Death
04. Panic Is On
05. Burning Water
06. Joy Of Love
07. Distorted Dreams
08. Human Target
09. Bigger Than Yours

Az album megrendelhető többféle verzióban; limitált gatefold bakeliten, CD-n, digitálisan és különféle box-szettek formájában, közvetlenül a Triple B Records honlapján.

Íme a címadó dal hivatalos klipje:

A Candy a lemez megjelenésének napján indul észak-amerikai turnéra, a Terror, a Harm’s Way és a Backtrack társaságában. A teljes turné-beosztás itt érhető el.


Klip-premier: CANDY - 'Good To Feel'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás