Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Decemberre várható a WITHIN TEMPTATION új albuma, a 'Resist' - itt a 'The Reckoning' videoklipje, amiben a Papa Roach frontembere vendégeskedik!


2018-09-25

A holland szimfónikus rockerek bejelentették, hogy hetedik nagylemezük 'Resist' címmel jelenik meg, a Spinefarm Records / Universal Music Germany kiadók jóvoltából, december 14-én.

A 'Resist' album - stílusát tekintve - nagyban eltér a Within Temptation korábbi munkáitól. Az új lemezre 10 metal-himnusz került fel - ezek alapjai a bombasztikus dallamok és a sötét atmoszféra. Zenei és tematikai tekintetben egyfajta "futurisztikus metal-albumot" kell elképzelni.

"A 'Resist' bandánk történetében egy igazi mérföldkő. Ha nem a 'Resist' lett volna a végcélunk, akkor nem is létezne már Within Temptation" - közölte a banda.

Sharon Den Adel énekesnő így nyilatkozott a brit Metal Hammer magazinnak: "Néha olyan érzésem van, hogy a mai könnyűzenéből hiányzik a lázadó vér. A mi elsődleges célunk ezúttal az volt, hogy összegyűjtsük hangzásunk jellegzetes elemeit, és egy kicsit felturbózzuk a dolgokat. Ezáltal egy új zenei világba érkeztünk, ami keményebb, mocskosabb és egyben futurisztikusabb bárminél, amit eddig műveltünk. A 'Resist' a mi sajátos metalzenei verziónk - friss életet - és lázadást - lehelünk a modernkori zeneiparba".

A kérdésre - miszerint milyen koncepciók vagy dalszövegi témák várhatók a banda új albumán - Sharon így felelt: "Rendszeresen próbáljuk megtalálni azokat a témákat, irányzatokat, melyek különlegessé teszik és megkülönböztetik az új albumainkat a korábbiaktól. Legutóbbi, 'Hydra' című lemezünkön például volt egy csomó sztárvendég; azelőtt pedig [2011 - 'The Unforgiving'] képregényes vizualizációkat használtunk. Egyszóval tehát ezúttal is valami újat találtunk ki. Nagy meglepetéseket tartogat az album; az biztos".

A 'Resist' a Within Temptation első albuma, ami a Spinefarm Records és a német Universal Music Germany kiadók jóvoltából jelenik meg. "Nagyon izgatottak vagyunk, mert a világ egyik legnagyobb lemezkiadójával köthettünk lemezszerződést" - mondta Sharon. "Bandánk erősségeit egy ilyen előrelátó, nagyszabású zeneipari erővel kombinálni - mondhatni -, valódi mágia!”.

A december 14-én megjelenő 'Resist' borítója és dallistája így néz ki:

01. The Reckoning (feat. Jacoby Shaddix)
02. Endless War
03. Raise Your Banner (feat. Anders Fridén)
04. Supernova
05. Holy Ground
06. In Vain
07. Firelight (feat. Jasper Steverlinck)
08. Mad World
09. Mercy Mirror
10. Trophy Hunter

Az első ízelítő a 'The Reckoning' című szám hivatalos szöveges videója. A dalban a Papa Roach frontembere, Jacoby Shaddix vendégszerepel. Ugyanez a single szeptember végén megjelent hivatalos videoklipen is, ami szintén elérhető lentebb.

Az album előrendelési infói itt érhetők el.

Így készült a videoklip:

A Within Temptation október közepén indul nagyszabású európai turnéra, aminek teljes beosztása itt érhető el. December 12-én a budapesti Tüskecsarnokban is színpadra lép a banda - erről a koncertről itt lehet bővebb infókat találni.


Decemberre várható a WITHIN TEMPTATION új albuma, a 'Resist' - itt a 'The Reckoning' videoklipje, amiben a Papa Roach frontembere vendégeskedik!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás