Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SEITA - hivatalos formában is megjelenik a holland death-thrash banda második albuma, a 'Maledictus Mundi'


2018-10-10

Az amszterdami death / thrash metal banda digitális formában már 2017 novemberében kiadta a 'Maledictus Mundi' albumot, most azonban hivatalosan is napvilágot láthat a korong.

A Seita "egy kegyelmet nem ismerő metal-erőmű", amit Michel Gambini gitáros-énekes, Pablo Minoli gitáros, Damian Lopez dobos és Mike van den Heuvel basszer alkot. A 2007-ban alakult bandának mindeddig 1 EP-je és 2 nagylemeze jelent meg - utóbbi, a 'Maledictus Mundi' 2017 novemberében látott napvilágot digitális formában, független gondozásban.

Azóta a csapatot leigazolta a német Massacre Records; így aktuális albumuk végre hivatalos formában is megjelenhet. A Massacre 2018. október 26-án adja ki a 'Maledictus Mundi'-t; méghozzá CD-n és digitálisan. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Cowards To The Lions
02. Justice Icu
03. Burn The Skies
04. Merchants Of Death
05. 2299
06. Back Home
07. Above The Ruins
08. Cursed Past
09. The March
10. N.W.C.

Az újonnani megjelenés alkalmából a banda bemutatta a 'Back Home' és a 'Cowards To The Lions' hivatalos szöveges videóját. Íme a premierek:


SEITA - hivatalos formában is megjelenik a holland death-thrash banda második albuma, a 'Maledictus Mundi'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás