Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az AMIGO THE DEVIL új dala, az 'Everyone Gets Left Behind'!


2018-09-14

'Everything Is Fine' címmel október 19-én jelenik meg az Amigo The Devil új albuma.

Ha hallottál már egy egész tömeget részegen azt üvölteni, hogy "I hope your husband dies", minden bizonnyal belefutottál egy Amigo The Devil-buliba. Danny Kiranos - azaz művésznevén Amigo The Devil - egyaránt örvendezteti meg a tradícionális folk, a country, a rock és az extrém metalzene raongóit saját dalaival, melyek javarészt morbidak, sötét hangvételűek, de egyben népiesen romantikusak is. Ez az egyedi kombinálció hatalmas rajongótábort eredményezett: a fanok mondhatni szektába tömörülve követik Kiranos tevékenységeit, igéit.

Az Amigo The Devil következő albuma, az 'Everything Is Fine' október 19-én jelenik meg, a Regime Music Group kiadó jóvoltából. A lemez producere a neves by Ross Robinson (Korn, Glassjaw, At The Drive In) volt. A dalokat a Valentine Stúdióban vették fel - ehhez a legendás műhelyhez a '70-es évek óta nem értek hozzá; az eredeti felszerelések és az eredeti atmoszféra fedezhető fel benne. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy egy brutálisan őszinte album legyen az 'Everything Is Fine'.

Vendégként szerepel az új album minden dalában Brad Wilk (Rage Against The Machine, Audioslave, Prophets Of Rage) dobos. Ilyen például az első nyilvános nóta, az 'Everyone Gets Left Behind', ami alább meghallgatható, ízelítőképpen a rendeléshez.

Az Amigo The Devil szeptember végén indul észak-amerikai, december elején pedig európai / brit turnéra. A teljes beosztás az előadó hivatalos honlapján érhető el.


Itt az AMIGO THE DEVIL új dala, az 'Everyone Gets Left Behind'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás