Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Halloween alkalmából megjelenik a VANIK második albuma - itt az új dal, a 'Heresy Undertow'!


2018-10-01

A Shadow Kingdom Records október 26-án adja ki második stúdiólemezét, amit stílszerűen 'II' címmel láttak el.

A Vanik zenekart 2016-ban alapította a Midnight zenekar turné-gitárosa, Shaun Vanek. A Cleveland-ben alakult projekt Vanek régi demó-felvételei alapján kezdte meg működését. A felállást Al Biddle dobos (ex-Toxic Holocaust, Cauldron, Rammer, Chainbreaker) és Ed Stephens basszusgitáros (Gluttons, Ringworm, Shok Paris) teszi teljessé. Első, 'Vanik' című albumukat a Mercenary Stúdió falai között vették fel. A masszív, energikus, spontán és erőteljes hangzású, horror-témákkal felszerelt lemezzel a banda bebetonozta pozícióját a nemzetközi metal-színtéren; egyben pedig kifejlesztette sajátos hangzását is.

2017 tavaszán a Vanik elkezdett turnézni is, miután bevették a csapatba Vic Stown-t (Vindicator, Volcana, Violent Night). Immáron négytagú bandaként megírták és felvették a második albumot - a munkálatok 2017. július 21. és 2018. február 3. között zajlottak le. Hasonlóan a debüt-albumhoz, a Vanik második lemeze - amit 'II - Dark Season'  címmel láttak el - is a frontember elképzései alapján valósult meg. Ennek megfelelően a következőkre kell számítaniuk a hallgatóknak: Halloween-nel kapcsolatos történetek, horror-imázs, plusz kemény, nyers és energikus heavy metal / rock 'n' roll zene!

Aki tehát ilyen dolgokra vágyik, az most megtalálta a helyét: a Vanik 'II - Dark Season' című albuma október 26-án jelenik meg. Íme a lemezborító és a dallista:

01. Dark Season
02. Jack's Lantern
03. Thorazine
04. We Like To Be Frightened
05. Beyond The Closet Door
06. Werewolf
07. One Of Us
08. Heresy Undertow
09. Tear You To Pieces
10. Witch Rites
11. End Of Season

Íme a horror kezdete, a 'Jack's Lantern' és a 'Heresy Undertow' című szám:

A bandáról bővebb infók a Facebookon olvashatók.


Halloween alkalmából megjelenik a VANIK második albuma - itt az új dal, a 'Heresy Undertow'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás