Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Klip-premier az INTERNAL BLEEDING 'Corrupting Influence' albumáról:


2019-04-03

A legendás "NYC-death metal" banda hatodik nagylemeze 2018. október 19-én látott napvilágot, a Unique Leader Records jóvoltából.

A 'Corrupting Influence' albumra kilenc új dal került fel, a banda jellegzetes stílusában, egyedi hangzásában. A lemez producere a bandatagok, valamint Joe Cincotta voltak. A felvételek a Full Force Stúdióban zajlottak. A 'Corrupting Influence' egyes dalaiban vendégként szerepel az eredeti Internal Bleeding frontember Frank Rini, plusz Jason Netherton a Misery Index-ből.

Az új lemezt megrendelni itt lehet.

A tracklista:
01. Compelled To Consume
02. Corrupting Influence
03. Fatal Dependency
04. Focus
05. Surrounded From The Inside
06. Unreality
07. Litany Of Insincerity
08. Final Justice
09. The Supreme Sacrifice

Mint arról beszámoltunk, az Internal Bleeding eredeti dobosa, William Tolley 2017 áprilisában hunyt el egy tragikus balesetben. 2017 augusztusában mutatták be Tolley utódját. Tolley (aki civilben tűzoltóként dolgozott) a new yorki Queens-ben vesztette életét, miután lezuhant egy kigyulladt ötemeletes lakóház tetejéről (minderről itt számoltunk be). A tragédia mélyen érintette a zenész családját, barátait, bandatársait és egész New York-ot, valamint a világ metal-közösségét. Sok rajongó egészen a mai napig bizonytalanságban élt, vajon az Internal Bleeding ezután feloszlik-e, vagy folytatja működését. A banda tavaly nyáron ért végére az amerikai The Strike Of The Empire turnénak (a Vader társaságában), melyen Kyle Eddy ült a dobok mögött. Mint kiderült, hogy a zenekar nem oszlik fel; sőt, Eddy ezentúl állandó tagként ül majd a felszerelés mögött.

A banda kollektív közleménye így szól: "Elveszteni egy szeretett barátot, bandatársat, egy rettentően traumatikus élmény. Mondanunk sem kell, hogy az elmúlt hónapokban komoly érzelmi hullámvölgyeken mentünk át. Viszont el kell árulnunk azt is, hogy tulajdonképpen egy pillanatig sem fordult me a fejünkben az, hogy feloszlatjuk a bandát. Maga Bill is kétségkívül szt szerette volna, ha folytatjuk a közös zenélést. Ez ismert tény; hiszen több alkalommal is beszélt erről. Röviden annyit mondott: 'ennek a bandának sosem szabad leállnia'.
Habár még magunk sem tudjuk, hogyan, de sikeresen lebonyolítottunk egy teljes USA-turnét, egy beugró dobossal, akinek mindössze néhány hete volt, hogy begyakorolja a teljes szettet. Ez a dobos egy tősgyökeres new yorki lakos; egy death metal-veterán, Kyle Eddy. Kyle kitűnő munkát végzett; roppantul rövid idő alatt betanulta az összes nótát, és tökéletesen kivitelezte is azokat; arról nem is beszélve, hogy személyisége remekül passzol a miénkhez. Nagyon jól éreztük tehát magunkat az ő társaságában - olyan volt, mintha már hosszú évek óta itt lenne köztünk; így igencsak kényelmes volt a helyzetünk. Kyle egy igazi profi, a szó minden értelmében. Totálisan elkötelezett az iránt, amit művel, és a lelkesedése, energiája is igencsak becsületre méltó. Ezen indokok miatt - és egyéb más okokból kifolyólag - úgy döntöttünk, őt választjuk az Internal Bleeding új, hivatalos dobosának.
Bandánk régi rajongói egyébként emlékezhetnek egy fiatal Kyle-ra; ugyanis néhány koncert erejéig ő játszott a bandában, már az Onward To Mecca turné során is. Már akkor is fantasztikus munkát végzett, és renkdívül magabiztos volt - neki köszönhetően új dimenziókbe került bandánk hangzása. Persze nagyon nehéz egy tragikus veszteség után továbblépni, de úgy érezzük, nekünk sikerült. Érzésünk szerint Bill is elégedett lenne ezzel a döntéssel. Fogadjátok tehát szeretettel Kyle-t az Internal Bleeding táborában!
".

Eddy hozzátette: "Óriási megtiszteltetés, hogy az Internal Bleeding-család tagja lehetek. Vigyázzon mindenki - közösen leigázzuk a világot!".

Az Internal Bleeding legutóbbi single-dala, a 'Final Justice' egy nappal Tolley halála után jelent meg. A dal nem mellesleg a fentebb említett 'Corrupting Influence' című nagylemez első ízelítője. Azóta megjelent két újabb klip is, ami a 'Focus' című single-dalhoz és a lemez címadó számához készült, Sean Ageman (Washed up Media) rendezésében. Lentebb továbbá elérhető a teljes album-stream is.


Klip-premier az INTERNAL BLEEDING 'Corrupting Influence' albumáról:
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás