Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SAVN - Liv Kristine-nel közös dalt mutatott be a Midnattsol énekesnőjének szóló-projektje


2018-12-26

A Savn nevezetű, norvég gothic / folk banda 'The End' címmel osztott meg új dalt.

A Savn együttest 2013-ban alapították a The Sins Of Thy Beloved és a Midnattsol egyes tagjai. A front-asszony a Midnattsol énekesnője, Carmen Elise Espenaes (a Leaves' Eyes-ból és a Theatre Of Tragedy-ból ismert Liv Kristine húga) - őt kíséri a The Sins Ot Thy Beloved két tagja, Stig Johansen és Anders Thue.

A Savn zenekar a németországi Mastersound Stúdióban rögzítette debütáló albumát, amit 2014-ben jelentetett meg a CDR Records. Ezután egy hosszabb szünet következett; lévén a Midnattsol új albumot készített (ami idén májusban jelent meg, 'The Aftermath' címen).

A projekt 2018-ban tért ismét vissza; méghozzá három vadonatúj single-dallal: a 'Fri' augusztusban, a 'Save Me szeptemberben, a 'The End' pedig decemberben jelent meg - ez utóbbiban az énekesnő nővére, Liv Kristine vendégeskedik. Lentebb mindhárom dal elérhető (előbbi hivatalos klip formájában).

Bővebb infók a Savn együttesről a Facebookon olvashatók.


SAVN - Liv Kristine-nel közös dalt mutatott be a Midnattsol énekesnőjének szóló-projektje
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás