Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

2019-ben új szólólemezt ad ki a SURVIVOR alapító gitárosa, Jim Peterik


2018-09-18

Közel 20 év után készül Peterik új szólóalbuma.

Jim Peterik, a The Ides Of March, a Pride Of Lions és a Survivor alapítója / mestere - aki olyan legendás előadóknak írt slágereket, mint a Beach Boys, a .38 Special és Sammy Hagar - most bejelentette, hogy 2019 tavaszán új szólóalbumot ad ki, a mostanra legendássá vált 'World Stage' album (2000) folytatásaként.

"Több különféle énekhangok ötvözete mindig is nagy hatással volt rám - gondolok itt olyan vokál-bandákra, mint például a The Beatles. Úgy döntöttem, hogy én is hasonlót fogok csinálni; ezért el is kezdtem felkeresni különböző előadókat, akikkel az évek során megadatott számomra a közös munka" - mondta Peterik.

Jim Peterik és a 'World Stage' című ópusz is alapvetően ugyanettől az ötelttől vezérelve született: nagyszerű és neves előadók és barátok zenei, spirituális kollaborációja volt a cél. A végeredmény pedig egy olyan album lett, melyen sok oldaláról megismerhetjük Jim Peterik-et, és az ő kedvenc előadóinak mérhetetlen tehetségét.

Az új Peterik-album 'Winds of Change' címmel fog megjelenni. Egy újabb zenei mesterműre kell számítani, tele új Peterik-himnuszokkal, és persze a melodic rock műfaj legnagyobb szupersztárjainek közreműködésével. A 'Winds of Change' albumon olyan legendák jutottak szerephez, mint Kevin Chalfant (ex-The Storm), Matthew és Gunnar Nelson, Kelly Keagy (Night Ranger), Lars Safsund és Robert Sall (Work Of Art), Toby Hitchcock (Pride Of Lions), Danny Vaughn (Tyketto), Mike Reno (Loverboy), Kevin Cronin (REO Speedwagon), Jason Scheff (ex-Chicago) és Peterik egykori bandatársa, a néhai Jimi Jamison, akinek egy posztumusz dal-felvétele került fel a lemezre.

Lévén hatalmas siker volt az első 'World Stage' album 2001-ben - nem is beszélve az azt követő világkörüli turnékról, úgy gondoltam, jó ötlet lenne folytatni ezt a zenei projektet”.

Hamarosan jönnek a friss hírek a 'Winds of Change' album kapcsán...

Jim Peterik neve a rock műfaj valahavolt legnagyobb örökzöld slágereit fémjelzi - ilyen a 'Vehicle' a The Ides Of March-tól (ahol ő volt az énekes); az 'Eye Of The Tiger', a 'The Search Is Over', a 'High On You' és az 'I Can't Hold Back' a Survivor-től; a 'Hold On Loosely', a 'Caught Up In You', a 'Fantasy Girl' és a 'Rockin' Into The Night' a .38 Special zenekartól; a 'Heavy Metal' dal Sammy Hagar-ral, és a többi... Jim jelenleg a Pride Of Lions együttes zenésze (Toby Hitchcock énekes mellett), egyben a melodic rock-közösség legkedveltebb, legnagyobb tiszteletnek örvendő előadója.


2019-ben új szólólemezt ad ki a SURVIVOR alapító gitárosa, Jim Peterik
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás