Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a friss klip az orosz black metalista SECOND TO SUN zenekartól: 'Once Upon A Time In Russia'!


2019-10-26

Az orosz poszt-black metal banda - amit Vladimir Lehtinen szóló-instrumentalista alapított - 'Legacy' címmel adja ki új nagylemezét, és annak instrumentális verzióját.

A Second To Sun új, 'Legacy' című albuma november 7-én lát napvilágot. November 16-án továbbá megjelenik ugyanezen album instrumentális változata is.

A banda mestere, Vladimir Lentinen a következőket nyilatkozta a 'Legacy' album kapcsán: "Büszkén mutathatom be nektek új albumunkat, a 'Legacy', ami jóval agresszívabb és keményebb az előző lemezénél, de ugyanakkor épp oly dallamos, hipnotikus és filmzenei kvalitásokkal felszerelt, mint a korábbi album. A 'Legacy' logikailag három ideológiai részre van osztva: az első a társasági magányt részletezi; a második egy okkult fejezet, aminek vannak aktuális történelmi eseményekre való utalásai; a harmadik pedig a finnugor népek kulturáját hivatott bemutatni. Ezt a trilógitá egyetlen idea köti össze; ez pedig az a műfaj, amit mi úgy nevezünk: a társadalmi romlás black metalja. Minden dal a mi örökségünk - innen ered az album címe is. A kiadvány mindkét változatának fantasztikus borítóját Denis 'Forkas' Kostromitin készítette, aki korábban olyan nagyszerű előadókkal működött közre, mint a Behemoth és a Children Of Bodom".

A tracklista:
01. Devil
02. Confessional Of The Black Penitent
03. Pages For A Manuscript (feat. WV)
04. Bog
05. Monster
06. No Need To Be Afraid Now
07. Once Upon A Time In Russia
08. Raida
09. Me Or Him 2020 (bónusz track).

"Fantasztikus időket élünk, mivel jelenleg egy banda képes létezni a pszichopata zeneipar beleszólása, és mindenféle rövid életű trendek nélkül is. A mi zenénk tehát szimplán csak azért van jelen, mert vannak emberek, akik hallgatják azt".

Lentebb elérhető a 'Devil', a 'Monster' és a 'Once Upon A Time In Russia' című számok hivatalos videoklipje:

A Second To Sun 2018. november 25-én adta ki legutóbbi albumát, 'The Walk' címmel. Az alábbi lejátszón meghallgatható két új dal a 'The Walk' című lemezről; továbbá megtekinthető a 'The Train 1702' és a 'We Are Not Alone' című dalok hivatalos videója:

A bandáról és az albumokról bővebb infók a Facebookon találhatók.


Itt a friss klip az orosz black metalista SECOND TO SUN zenekartól: 'Once Upon A Time In Russia'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás