Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Manifestations' című albumon foglalja össze eddigi munkásságát a DEVIL MASTER - végighallgatható az új kiadvány


2018-11-02

A Relapse Records igazolta le a Philadelphia-i Devil Master együttest, ami novemberben új kiadvánnyal jelentkezik.

A Devil Master 2016 óta köpi szembe a konvenciókat, sajátos, nyers stílusával, ami az úgynevezett death-rock, valamint a black metal és a punk műfajok ötvezete. A Devil Master és új kiadója, a Relapse Records most úgy döntött, hogy összefoglalja a banda eddigi munkásságát, egy 'Manifestations' című válogatás-album formájában. Ez a kiadvány magában foglalja első két demó-lemezük ('Devil Master', 'Inhabit The Corpse') újrakevert, újramaszterizált, "durvább hangzású" változatát - most először bakelitlemez formájában.

A Devil Master közleménye az új lemezszerződés és az új kiadvány kapcsán, így szól: "A Relapse Records Philly-beli üzlete törzshely volt mindannyiónk számára, akik olyan bandákon nőttek fel, mint a Bathory, a Celtic Frost, a Danzig, stb... Elméinkben és lelkünkben mély benyomást keltett tehát ez a kiadó; így modanunk sem kell, óriási megtiszteltetés, hogy mostantól munkatársai lehetünk a Relapse Records-nak és Arthur Rizk-nek; két underground titánnak! Debütáló lemezükkel terjesztjük az igét: AZ ÖRDÖG MINDENKI MESTERE!!!".

A Devil Master 'Manifestations' című albuma november 2-án jelenik meg, CD-n, LP-n és digitális formában. A fizikális változatokat itt, a digitális verziót pedig itt lehet előrendelni. A dallista így néz ki:

01. The Devil Master (Devil Is Your Master)
02. Distorted Paths / Fear The Future Gleam
03. Failure To Die
04. Sex With Succubus
05. Inhabit The Corpse
06. Obscene Charade
07. Gates Of Pain
08. Blood On My Shroud

A Devil Master egy klasszikus pszicho-horrorfilm, a Lelkek karneválja előtt tiszteleg új videoklipjével, amit Dwid Hellion (Integrity) rendezett. Íme az 'Obscene Charade' premiere:

Alább meghallgatható a teljes kiadvány is:

A Devil Master 2018 végén és a jövő év elején több koncertet is ad. Fellépnek például a brooklyni Metal Punk Death Fest-en, a torontói Not Dead Fest-en, a Philadelphia-i Street Metal Massacre Fest-en; illetve speciális Halloween-performanszot adnak New York-ban, a Christian Death társaságában. A soron következő koncertek beosztása az alábbi flyeren tekinthető meg:

Másik hír, hogy a Devil Master 2019 elején jelenteti meg első teljes értékű nagylemezét (szintén a Relapse jóvoltából). A csapat jelenleg egy Philadelphia-beli stúdióban dolgozik, Arthur Rizk (Code Orange, Power Trip, Volahn) producer társaságában.


'Manifestations' című albumon foglalja össze eddigi munkásságát a DEVIL MASTER - végighallgatható az új kiadvány
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás