Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GLACIAL TOMB - október végén kiadja debüt-albumát a Khemmis frontemberének death-black projektje


2018-10-09

A Khemmis-ből ismert Ben Hutcherson gitáros-énekes új bandával jelentkezett. A Glacial Tomb bemutatkozó albuma október 26-án lát napvilágot, a Gilead Media jóvoltából.

A Colorado-beli black / death metalista Glacial Tomb együttes hét "disszonáns, sludge-hatású, katartikus és mocskos" tételt alkotott meg debütáló albumára. A zenekar felállását Ben Hutcherson gitáros-énekes, Connor Woods basszusgitáros-vokalista és Michael Salazar dobos alkotja.

"Több évnyi fájdalom, veszteség és zsigeri világ-undor tett minket képessé arra, hogy megalkossuk ezt az albumot; az albumot, amit szenvedés szült" -mondja Hutcherson. "A dalszerzői munkálatok közben mindannyian elvesztettünk egy-egy hozzánk közel álló személyt - édesapát, édesanyát, fivért, nővért, partnert. Továbbá ezt az albumot remény is szülte; hit az emberiség rejtett kapacitásaiban; bizalom abban, hogy a fény és a sötétség egyszer ledönti az önzőség és a kapzsiság határait, és az idő múltával mindenki megbocsátást nyer, amikor is ellep a testet az acél és a beton".

A 'Glacial Tomb' albumot Dave Otero hangmérnök maszterizálta, a Flatline Audio Stúdió falai között, 2018 nyarán. A lemezborító Nanda Dika (Violence Art) műve. Vendégként a Skinless-ből ismert Sherwood Webber vokálozik a 'Drowned' című dalban.

A lemez megjelenik bakeliten, CD-n és digitális formában is. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Íme az első két ízelítő, a 'Breath Of Pestilence' és a 'Drowned' című szám:


GLACIAL TOMB - október végén kiadja debüt-albumát a Khemmis frontemberének death-black projektje
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás