Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Harmadik lemezén dolgozik a spanyol PERPETUAL zenekar


2018-09-19

A spanyol melodic death metal csapat új lemezszerződést kötött: a Suspiria Records-hoz igazoltak.

A Perpetual-t 2006-ban alapította néhány spanyol zenész, A Coruña városában. Ezek a muzsikosok korábban olyan bandákban játszottak, mint a Kromlech, a Black Dama és a Last Flyer. 2009-ben felvették első demójukat, 'Visions of Death' címmel. Annak ellenére, hogy ez egy meglehetősen kezdetleges, nyers hangzású felvétel, már itt kibontakozott a banda karaktere, egyedi stílusa, amit leginkább a "technikás / dallamos death metal" jelzővel lehetne illetni (egyediségüket többek közt az 1 gitár / 1 basszusgitár felállás mutatja). 

2014-ben a Perpetual nekilátott első albuma megírásának. Amint elkészült a lemez, akadt is néhány kiadó-ajánlat, de a tagok mégis úgy döntöttek, saját maguk veszik kézbe az irányítást, és független gondozásban jelentetik meg a lemezt, ami egyik legelső dalukról ('Carving a Dismembered God') kapta a címét. Az album promóciója keretében számtalan koncertet adott a banda Spanyolország-szerte (olyan nevesebb csapatok előzenekaraként, mint az Avulsed, a Childrain és a Ciconia). Részt vettek többek közt a 981 United, a Napalm Fest és a Trasnoise fesztiválokon is.

A Perpetual nemrégiben ismét munkába állt: megkezdték második nagylemezük felvételeit; eközben pedig leigazolta őket a Suspiria Records (lévén hírnevük és kiemelkedő zenéjük okán mostanra elkerülhetetlen volt a lemezszerződés). Egyelőre nem tudni, mikorra várható az új album, de az biztos, hogy hangzásilag jóval fejlettebb anyag lesz ez, mint az elődje!

...addig is hallgassuk a 'Carving a Dismembered God' albumot:


Harmadik lemezén dolgozik a spanyol PERPETUAL zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás