Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elkészült a DARKEND negyedik albuma


2018-09-19

Az olasz "rituális" extrém metal banda befejezte a munkálatokat következő stúdióalbumán.

A Darkend negyedik nagylemeze a 'Spiritual Resonance' címet kapta. Az album producerei maguk a bandatagok voltak. A felvételek az AudioCore Stúdióban és az Art Distillery Stúdióban zajlottak.

A 'Spiritual Resonance' "a sötétség és a spiritualizmus újabb szintjét mutatja be. A hallgatók garantáltan elvesznek az intenzív dallamok és a brutális atmoszférák sokaságában".

A 'Spiritual Resonance' albumon vendégként szerepel Lindy-Fay Hella (Wardruna), aki egy 'With Everburning Sulphur Unconsumed' című számban vokálozik.

A frontember Animæ titokzatosan így nyilatkozott: "A sötétség és a fény belső tükre az, amit karrierem során mindig is kerestem". A másik alapító, a dobos Valentz pedig hozzátette: “Teljesen más hatású ez az új ópusz, mint a korábbiak. Megközelítés és feeling tekintetében nagyon különleges dologra kell számítani”.

Hamarosan jönnek a friss hírek az új lemez kapcsán...

A Darkend előző, harmadik stúdióalbuma, a 'The Canticle of Shadows' 2016 áprilisában jelent meg. Erről a lemezről - amin olyan neves vendégek szerepelnek, mint Csihar Attila (Mayhem), Niklas Kvarforth (Shining), Sakis Tolis (Rotting Christ) és Labes C. Necrothytus (Abysmal Grief) - bővebben itt írtunk.


Elkészült a DARKEND negyedik albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás