Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SEPTAGON - új albumot jelentett be a Lanfear és az Atlantean Kodex frontembereinek közös bandája


2018-10-17

A Cruz Del Sur Music kiadó november 9-én dobja piacra a Septagon együttes második stúdiólemezét, az 'Apocalyptic Rhymes'-t.

A Septagon-t a Lanfear zenekar vezetője / gitárosa, Markus “Ulle” Ullrich és az Atlantean Kodex énekese, Markus Becker alapította 2013-ban, azzal a céllal, hogy egy olyan old-school formációt hozzanak létre, ami az Exodus, a Slayer és a Testament agresszióját a Forbidden, a Heathen, a Realm és a Watchtower dallamos technikásságával vegyíti. A csapatot Stef Binnig-Gollub ritmusgitáros, Alexander Palma basszer és Jürgen Schrank dobos egészíti ki.

A banda 2016-os bemutatkozó albuma, a 'Deadhead Syndicate' világszerte  nagy elismerésnek örvend, köszönhetően egyedi stílusának, ami a Bay Area-thrash és a klasszikus power metal stílus ötvözete. A Septagon már a debüt-album megjelenését követően nekilátott következő lemeze megírásának. Második, 'Apocalyptic Rhymes' című albumukra tíz új nóta került fel.

A banda tagjai által producelt 'Apocalyptic Rhymes' egy végtelenül precíz, kiforrott alkotás. A lemez zenei is dalszövegi tekintetben is több különféle stílust vonultat fel - ahogy azt a bandától megszokhattuk. Kezdve az ütős nyitó-dallal ('Weight Of The World'), át a basszus-központú 'Home, Sweet Hell'-en, egészen a gyilkos címadó számig, egy feszes gitárszólókkal, harmonikus iker-gitár témákkal és professzionális vokálokkal teli albumra kell számítani. Meg kell említeni továbbá a 'P.O.T.U.S.A.' című dalt - amit Becker Amerikában töltött ideje inspirált, az elnökválasztás időszakában -, valamint a 'Sunset Blood' című záró-tételt, ami egy epikus, kísérletezős, gitárjátékkal gazdagon ellátott Septagon-himnusz.

Az 'Apocalyptic Rhymes' album minden bizonnyal kiemelkedik majd a jelenkori thrash / power metal-színtéren; lévén a Septagon ezúttal sem riadt vissza a zenei - sem politikai és szociális - határok feszegetésétől!

A tracklista:
01. The End
02. The Weight Of The World
03. Home, Sweet Hell
04. Apocalyptic Rhymes
05. Make A Stand
06. The Unfathomable Evil
07. P.O.T.U.S.A.
08. Cosmic Outrage
09. Nothingness Awaits
10. Sunset Blood

Ízelítőképpen az előrendeléshez, alább elérhető a 'Home, Sweet Hell' és a 'Weight Of The World' című számok szöveges klipje:


SEPTAGON - új albumot jelentett be a Lanfear és az Atlantean Kodex frontembereinek közös bandája
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás