Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a GAAHLS WYRD zenekar új videoklipje, a 'Carving The Voices'!


2019-04-17

A Season Of Mist kiadó nemrég leigazolta a norvég extrém metal bandát, amit a Gorgoroth egykori frontembere, Gaahl alapított.

A Gaahls Wyrd a Solslottet Stúdióban vette fel debütáló albumát, Iver Sandøy (Enslaved) producer közreműködésében. A bemutatkozó album 2019. május 31-én jelenik meg, 'GastiR - Ghosts Invited' címmel.

Íme a banda közleménye: "Mindig is fontosnak tartottuk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk, akikkel valamilyen kapcsolatban voltunk / vagyunk; akikben megbízunk, és akikkel kölcsönösen megértjük egymást, kreativitás és szakmaiság tekintetében egyaránt. A Season Of Mist olyan számunkra, mint a második otthonunk; így már alig várjuk, hogy mindkét fél részére meghozza gyümölcsét ez a hosszú és kamatozó kapcsolat".

A Gaahls Wyrd aktuális felállását Kristian Espedal (Gorgoroth) énekes, Ole Walaunet (The Batallion, God Seed, Grimfist) gitáros, Frode Kilvik (Krakow, Aeternus) basszusgitáros és Kevin Kvåle (Horizon Ablaze) dobos alkotja.

A 'GastiR - Ghosts Invited' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Ek Erilar
02. From The Spear
03. Ghosts Invited
04. Carving The Voices
05. Veiztu Hve
06. The Speech And The Self
07. Through And Past And Past
08. Within The Voice Of Existence

Az első két nyilvános dal, a 'Ghosts Invited' és a 'From The Spear' lentebb meghallgatható. Szintén alább érhető el a 'Carving The Voices' című szám hivatalos klipje.

A Gaahls Wyrd nemrég lebonyolította első teljes értékű európai turnéját, 2019 februárjában és márciusában, a Tribulation és az UADA társaságában. Hamarosan jönnek a további turné-bejelentések...

Mindig nagy tiszteletre számíthatnak tőlünk azok, akiket útitársainknak tekinthetünk: jelen esetben a Tribulation és az UADA. Nagyon várjuk már, hogy egyesíthessük erőinket, eme élvezetes és sokszínű koncertsorozat keretében. Bízunk benne, hogy bandánk hamar megtalálja a helyét a metal-közösségen belül. Arról nem is beszélve, azt mennyire várjuk már, hogy bemutathassuk az első dalokat debütáló albumunkról, ami jövőre jelenik meg. A 2019-es év nem is lehetne ennél jobb!".

A Gaahls Wyrd turné-beosztását és egyéb infókat, híreket a Facebookon lehet megtalálni.


Itt a GAAHLS WYRD zenekar új videoklipje, a 'Carving The Voices'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás