Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Ritkaságokkal teli albummal jelentkezett a CATTLE DECAPITATION - hallgasd meg a teljes lemezt!


2018-11-29

A San Diego-i death-grind banda 2019 őszén új albumot ad ki, de ezt megelőzően - még ebben az évben - piacra dobtak egy exkluzív lemezt is.

A Cattle Decapitation november 23-án adta ki 'Medium Rarities' című, ritkaságokból állló válogatását, a Metal Blade Records jóvoltából. Erre a lemezre hat korábban ki nem adott dal került fel, a 'Human Jerky'-érát (1999) megelőző időszakból. Továbbá helyet kapott az albumon a 'To Serve Man' (2002) "rég elevszett" bónusz dala, a 'Rotting Children For Remote Viewing'; illetve további érdekességek, ritka felvételek (mint például hat dal a 2005-ös split-EP-ről, amit a Caninus-szal közösen készítettek). Ez a válogatás tehát felöleli a banda teljes, 22 éves karrierjét; vagyis kötelező kiadvány minden Cattle Decapitation-fannak!

Travis Ryan frontember így nyilatkozott: "A 'Medium Rarities' egy olyan projekt, amit nagyjából tíz évvel ezelőtt indítottunk. Most örömmel jelenthetjük be, hogy végre sikerült megvalósítani a dolgot! 2008-ban elkezdtem összegyűjteni a korábban ki nem adott dalainkat, import bónusz track-jeinket és EP-exkluzivitásainkat; sőt, már a borítót is elkezdte papírra vetni a legendás Wes Benscoter. Időközben felfedeztük, hogy hiányzik egy kulcs-nóta a kollekcióból... 'To Serve Man' című albumunknak volt egy bónusz track-je, ami annak idején csak a japán verzión lehetett volna megtalálni, de még oda sem sikerült felhelyeznünk; mivel mindannyiónk rögzített példánya elveszett - úgy tűnt, örökre... Úgy éreztük, hogy enélkül a bónusz dal nélkül nem is nagyon lenne értelme e válogatás kiadásának; ezért a projektet átmenetileg le is fújtuk. Aztán végül Heather Parsons - aki a Metal Blade munkatársa - egy régi lemezen megtalálta ezt az elveszett nótát, a kiadó rejtett archívumában! A felvétellel együtt előkerült a dal szövege is; így mi gyorsan neki is láttunk a stúdiós munkáknak és a maszterizálásnak... Egyébként ez egy nagyon fasza, precíz kis válogatás-album, amit kiadatlan és nehezen beszerezhető dalok alkotnak. A pakknak természetesen részei a dalszövegek is; arról nem is beszélve, hogy a bakelites verziók különféle gyilkos változatokben jelennek meg; mivel tudjuk, hogy ez kell az embereknek. Az én személyes kedvencem azonban mégis a kazetta, amit direkt úgy terveztünk, hogy olyan vintage cucc legyen belőle, mint amilyeneket annak idején, gyerekkorunkban agyonhallgattunk - rajta a klasszikus Metal Blade-logóval! Rengeteg munkánk van ebben az anyagban, de most végre elétek tárhatjuk ezeket a ritkaságokat!".

Íme a dallista:

01. Birth. Cancer. Death.
02. No Future
03. Chili Dispenser
04. The Recapitation Of Cattle
05. Thrombosis All-In
06. Turn On The Masters
07. Tripas de Pepe
08. Vino de lo Sanguifero
09. Queso de Cabeza
10. Birth. Cancer. Death. (kiadatlan demó)
11. Diarrhea de Dahmer (kiadatlan demó)
12. Human Jerky (kiadatlan demó)
13. Thrombosis All-In (kidatlan demó)
14. Colon Blo (kidatlan demó)
15. Flesh-Eating Disease (kiadatlan demó)
16. Burnt To A Crisp
17. Sonny's Burning
18. Rotting Children For Remote Viewing (kiadatlan dal)
19. You People
20. World Full Of Idiots
21. An Exposition Of Insides
22. No Light And No Life
23. Cannibalistic Invasivorism

Alább meghallgatható a teljes lemez:

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a következő, 2019 őszén megjelenő albumunkat egy megújult felállás rögzíti" - adta hírül augusztus végén a Cattle Decapitation.

"Sokan, akik az utóbbi időben eljöttek a koncertjeinkre, felfedezhették, hogy egy másod-gitáros is besegít a zúzásba. Ilyen korábban sosem fordult elő a banda történetében. Ezúton szeretnénk bemutatni Belisario Dimuzio-t (a San Diego-i Eukaryst zenekarból), mint bandánk teljes értékű tagja, aki részt vesz a következő lemez munkálataiban is! Továbbá boldogan jelentjük: Olivier Pinard (Cryptopsy) az új basszusgitárosunk, akinek játéka szintén hallgató lesz az új albumon! Oli a múltban többször is kisegített minket a koncertek során; így már régen nyilvánvalóvá vált, hogy vele is - és Bellel is - tökéletes a kölcsönhatás köztünk".

A Cattle Decapitation augusztus 27-én és 28-án két koncertet adott a Napalm Death előzenekaraként. Első este a San Diego-beli Brick By Brick klubban léptek fel (ez az esemény teltházas lesz), másnap pedig a los angelesi Teragram Ballroom-ban zúztak. A 'Medium Rarities' promóciója keretében továbbá Japánban turnézik a banda, a The Black Dahlia Murder társaságában; de lebonyolítanak egy USA-turnét is, a Suffocation, a Krisiun és a Soreption társaságában. A teljes beosztás itt érhető el.

A banda aktuális stúdióalbuma, a 'The Anthropocene Extinction' 2015. augusztus 7-én jelent meg. A lemezen olyan neves vendégek jutottak vendégszerephez, mint Philip H. Anselmo (ex-Pantera, Down), az indusztrialista doom-művész, Author & Punisher, vagy Jürgen Bartsch, a veterán dark-metalista Bethlehem frontembere. Az apokaliptikus hangulatú albumról bővebben itt írtunk.

A Cattle Decapitation 2017. október 6-án kiadott egy speciális DVD-t is. A 'The Flesh Is Of No Use' című mini-DVD-re három Mitch Massie által rendezett videoklip, a 'Forced Gender Reassignment' (a 'Monolith of Inhumanity' albumról), valamint a 'Clandestine Ways (Krokodil Rot)' cenzúrázott és cenzúrázatlan változata (a 'The Anthropocene Extinction' albumról) került fel. A mindössze ezer példányszámra limitált DVD különlegessége, hogy egy rendőrségi bizonyítékok tárolására alkalmas plasztik tasakba csomagolva jelent meg.

A banda aktuális videoklipje, a 'The Prophets Of Loss' alább tekinthető meg. Ebben a kisfilmben még az előző basszusgitáros, Derek Engemann szerepel.


Ritkaságokkal teli albummal jelentkezett a CATTLE DECAPITATION - hallgasd meg a teljes lemezt!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás