Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Az Amon Amarth frontemberével közösen forgatott videoklipet a SAXON - itt a premier: 'Predator'!


2018-09-21

A veterán brit metalbanda az Amon Amarth frontmberével, Johan Hegg-gel állt össze az új dalban / videoklipben, ami a Saxon 'Thunderbolt' lemezén szereplő 'Predator'.

A Saxon énekese, Biff Byford így szólt: “Nagyszerűen éreztük magunkat új videoklipünk, a 'Predator' forgatásán. Hatalmas köszönet Johan-nak, amiért elvállalta, hogy velem együtt énekel... És persze hatalmas köszönet jár Steph Byford, aki a videó rendezéséért felelt. Reméljük, tetszik nektek is a végeredmény!”.

A Saxon 22., 'Thunderbolt' című stúdiólemezét ezúttal is Andy Sneap (Accept, Megadeth, Testament, Exodus, stb.) producelte. A felvételek egyébként ezúttal is két külöböző stúdióban zajlottak egyszerre: az egyikben a dalszerzés, a másikban pedig a rögzítés folyt. A dalok nagy részét Biff Byford frontember és Nibbs Carter basszusgitáros írta.

A 'Thunderbolt' 2018. február 2-án jelent meg. Ezt követően pedig a Diamond Head és a Rock Goddess társaságában indult európai turnéra a banda; később a Judas Priest-tel turnéztak az Államokban; szeptember 21-én pedig indul az újabb európai / brit turné, ami egészen év végéig tart (a dátumok és állomások listája itt található meg).

A Saxon a '70-es évek óta megállás nélkül bizonygatja professzionális rock 'n' roll-képességeit, egyben metalzenészi tehetségét, aminek köszönhetően a brit heavy metal-hullám egyik pionír bandájává váltak. Több mint 20 stúdióalbummal a hátuk mögött, most egy újabb dinamikus alkotást tettek le az asztalra, megbélyegezvén teljes karrierjüket. Bővebben a 'Thunderbolt' lemezről itt írtunk.


Az Amon Amarth frontemberével közösen forgatott videoklipet a SAXON - itt a premier: 'Predator'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás