Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Újjáalakult a HOLLOW HAZE - júliusra új album várható; itt az új klip!


2019-06-25

Az olasz metalbanda - aminek korábban tagja volt Fabio Lione (Rhapsody, Angra) is - a Frontiers Music Srl kiadóval kötött új lemezszerződést.

A Hollow Haze zenekar 2003-ban alakult, és - hat stúdiólemez kiadása után - 2015-ben oszlott fel, amikor Nick Savio alapító létrehozott egy új projektet, Eternal Idol néven (ennek a bandának szintén tagja Fabio Lione (Angra, Rhapsody), valamint a Hell In The Club és a Secret Sphere egyes zenészei is).

Nick azonban néhány hónapja úgy döntött, kilép az Eternal Idol-ból, és újjáalapítja a Hollow Haze-t; mégpedig egy új felállással. A banda új reinkarnációban a frontembert Davide Cestaro basszusgitáros, Fabio Dessi (Arthemis) gitáros és Paolo Caridi (MLB) énekes-dobos kíséri.

Savio így nyilatkozott: “Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a stúdióba, régi és új metal-testvéreim társaságában, a Frontiers zászlaja alatt. Új dalaink dallamosak, kemények és szimfónikusak. Véleményem szerint tökéletes kölcsönhatás jött létre a banda minden egyes tagja között. Mindenki azonos mértékben kivette a részét a munkálatokból; így tanúi lehettek majd néhány igazán különleges momentumnak ezen a lemezen. A Frontiers-kollaboráció mindenképpen új szintre emeli a Hollow Haze-t; részünkről pedig még annyit mondhatunk, hogy rengeteg koncertet fogunk adni az album promóciója keretében. Hamarosan találkozunk!!".

A Hollow Haze tehát új albumot alkotott meg, aminek címe: 'Between Wild Landscapes and Deep Blue Seas'. A lemezre 12 szám kerül fel - ezek témájukat tekintve "az élet értelmét keresik epikus zenei kalandok révén".

Az új nagylemeze 2019. július 12-én jelenik meg. Zenei szempontból "klasszikus, dallamos, de ugyanakkor intenzív hard & heavy-hangzásra". "A hallgatók újra átélhetik az úgynevezett "classic metal" műfaj dicső napjait, egyben pedig a maximumom tapasztalhatják meg a modern-rock stílust".

Íme a 'Between Wild Landscapes and Deep Blue Seas' borítója és dallistája:

01. Destinations
02. Oblivion
03. It’s Always Dark Before The Dawn
04. Through Space And Time
05. I Will Be There
06. The Upside Down
07. New Era
08. A Different Sky
09. Resurrection
10. You Are My End And My Beginning
11. Behind The Wall

Az 'Oblivion' és a 'Destinations' című számok lentebb elérhetők hivatalos videoklip formájában, ízelítőképpen az album előrendeléséhez. Szintén lentebb hallgatható meg az 'It's Always Dark Before The Dawn' című dal.


Újjáalakult a HOLLOW HAZE - júliusra új album várható; itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás