Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Újjáalakult a HOLLOW HAZE - júliusra új album várható; itt az új dal!


2019-05-15

Az olasz metalbanda - aminek korábban tagja volt Fabio Lione (Rhapsody, Angra) is - a Frontiers Music Srl kiadóval kötött új lemezszerződést.

A Hollow Haze zenekar 2003-ban alakult, és - hat stúdiólemez kiadása után - 2015-ben oszlott fel, amikor Nick Savio alapító létrehozott egy új projektet, Eternal Idol néven (ennek a bandának szintén tagja Fabio Lione (Angra, Rhapsody), valamint a Hell In The Club és a Secret Sphere egyes zenészei is).

Nick azonban néhány hónapja úgy döntött, kilép az Eternal Idol-ból, és újjáalapítja a Hollow Haze-t; mégpedig egy új felállással. A banda új reinkarnációban a frontembert Davide Cestaro basszusgitáros, Fabio Dessi (Arthemis) gitáros és Paolo Caridi (MLB) énekes-dobos kíséri.

Savio így nyilatkozott: “Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek a stúdióba, régi és új metal-testvéreim társaságában, a Frontiers zászlaja alatt. Új dalaink dallamosak, kemények és szimfónikusak. Véleményem szerint tökéletes kölcsönhatás jött létre a banda minden egyes tagja között. Mindenki azonos mértékben kivette a részét a munkálatokból; így tanúi lehettek majd néhány igazán különleges momentumnak ezen a lemezen. A Frontiers-kollaboráció mindenképpen új szintre emeli a Hollow Haze-t; részünkről pedig még annyit mondhatunk, hogy rengeteg koncertet fogunk adni az album promóciója keretében. Hamarosan találkozunk!!".

A Hollow Haze tehát új albumot alkotott meg, aminek címe: 'Between Wild Landscapes and Deep Blue Seas'. A lemezre 12 szám kerül fel - ezek témájukat tekintve "az élet értelmét keresik epikus zenei kalandok révén".

Az új nagylemeze 2019. július 12-én jelenik meg. Zenei szempontból "klasszikus, dallamos, de ugyanakkor intenzív hard & heavy-hangzásra". "A hallgatók újra átélhetik az úgynevezett "classic metal" műfaj dicső napjait, egyben pedig a maximumom tapasztalhatják meg a modern-rock stílust".

Íme a 'Between Wild Landscapes and Deep Blue Seas' borítója és dallistája:

01. Destinations
02. Oblivion
03. It’s Always Dark Before The Dawn
04. Through Space And Time
05. I Will Be There
06. The Upside Down
07. New Era
08. A Different Sky
09. Resurrection
10. You Are My End And My Beginning
11. Behind The Wall

Az 'Oblivion' című szám lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában, ízelítőképpen az album előrendeléséhez. Szintén lentebb hallgathaó meg az 'It's Always Dark Before The Dawn' című dal.


Újjáalakult a HOLLOW HAZE - júliusra új album várható; itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás