Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Pénteken új albummal tér vissza a LEGION OF THE DAMNED


2019-01-03

A holland black / death / thrash metal öt év kihagyás után tér vissza; méghozzá erősebb formában, mint korábban bármikor!

2019. január 4-én megjelenik a 'Slaves of the Shadow Realm' album! A Napalm Records által gondozott lemez egy "monstre, pusztító erejű, kolosszális monolit. A nagysikerű 'Ravenous Plague' folytatását a banda korábbi producere, Andy Classen közreműködésében rögzítette. Az új lemezen "ismét előtör a korai LOTD-hangzás nyers haragja, de ugyanakkor egy veterán banda több évtizedes tapasztalata is nyilvánvalóvá válik".

Maurice Swinkels énekes elmondta az új album kapcsán: "Hetedik ópuszunk, a 'Slaves of the Shadow Realm' - dallamosság tekintetében - ott folytatódik, ahol a 'Ravenous Plague' abbamaradt, de az is igaz, hogy megtartottuk dalszerzői stílusunk kemény és nyers mivoltát, amiről általában ismert a Legion Of The Damned. Bandánk titka az egyszerűség; vagyis "a kevesebb több" elve.Durvaság szempontjából a 'Slaves of the Shadow Realm' lemezen totális tempóra kapcsolunk, de a dalok nincsenek híján dallamoknak és atmoszféráknak sem. Szerintem ez az eddigi legjobb Legion-album: pusztító, gyors, hangulatos és közben nyers is! Dalszövegek tekintetében továbbá ez a legsötétebb albumunk - ezt Tony "Skullcrusher" Manero-nak köszönhetjük, aki korábban olyan lemezek szövegeiért és koncepcióiért felelt, mint a 'Malevolent Rapture', a 'Cult of the Dead', a 'Feel the Blade', a 'Ravenous Plague', a 'Sons of the Jackal' és a 'Descent into Chaos'. Több mint négy év után izgatotta térünk vissza, és reméljük, hogy a vérbeli Legion-fanok imádni fogják ezt az albumot - én ebben 100%-ig biztos vagyok! Ez a Legion Of The Damned - visszatértünk!".

A tracklista:
01. The Widows Breed
02. Nocturnal Commando
03. Charnel Confession
04. Slaves of The Southern Cross
05. Warhounds Of Hades
06. Black Banners In Flames
07. Shadow Realm Of The Demonic Mind
08. Palace Of Sin
09. Priest Hunt
10. Azazels Crown
11. Dark Coronation

Az első ízelítő a 'The Widow's Breed' című szám szöveges videója, amit Twan van Geel gitáros így kommentált: "Itt van, srácok, az én személyes kedvencem az új albumról! A ‘The Widows Breed’ egy vérbeli audió-horror, ami felébreszti a fejedben rejlő sötétséget, vérszomjassá és mások számára kibaszottul rémisztővé tesz téged! Kegyetlen speed metal, egyenesen a Palo Mayombe Nganga forrongó üstjéből! A horror tényleg elérkezett!".

Újabban megjelent a 'Slaves Of The Southern Cross' hivatalos videója is, amihez Maurice Swinkels énekes a következőket fűzte: "A 'Dark Coronation', a 'Palace Of Sin' és a 'Warhounds Of Hades' című számok mellett ez az egyik nagy kedvencem az új lemezről: a 'Slaves Of The Southern Cross'! Egy pokolian kemény nótáról van szó, ami néhány helyen az Infernal Majesty-re emlékeztet engem. Grandiózus atmoszférája van ennek a számnak - alig várom már, hogy a rajongók is együtt rázzák a fejüket velem erre a dalra! A videoklip forgatása céljából kibéreltük az Oberhausen-beli Turbinenhalle csarnokot, ahol relatíve "egyszerű" kisfilmet forgattuk; de a valóság az, hogy egy egész napot töltöttük forró tűz közelében... Ami a lényeg: filmre vettük mindazt, amiről a Legion Of The Damned szól: agresszivitás és keménység!".

Az alábbi videókban Twan van Geel gitáros és Harold Gielen basszer vonultatja fel az albumon hallható riffeket:

Az új album limitált box-szett változatának "kicsomagoló" videója itt érhető el:

A Legion Of The Damned jelenlegi felállását Maurice Swinkels énekes, Twan van Geel gitáros, Harold Gielen basszer és Erik Fleuren dobos alkotja.


Pénteken új albummal tér vissza a LEGION OF THE DAMNED
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás