Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a HAMMER KING új videoklipje, az 'At The Mercy Of The Waves'!


2018-10-01

A Cruz Del Sur Music október 5-én adja ki a német Hammer King harmadik, 'Poseidon Will Carry Us Home' című albumát.

A Powerwolf zenekar által üzemeltetett Studio Greywolf falai között rögzített 'Poseidon Will Carry Us Home' ezúttal is egy "vérbeli true heavy metal album", ami elsősorban az Iron Maiden és a Judas Priest tradícioját követi, de a dalokon most is erősen érezteti magát a Hammer King "germán power metalista felmenőinek" hatása is.

A 'Poseidon Will Carry Us Home' 12 metal-himnuszt tartalmaz - ezek mindegyike "erős, koncert-képes" tétel. Kezdve a címadó dal és a 'Battle Of Wars' erőteljes himnusz-szerűségével, át a '7 Days And 7 Kings' végtelen iker-gitár témáin, a 'Where The Hammer Hangs' true-metalista pusztításán, egészen a középtempós 'Warriors Of Angelhill' és 'Glorious Nights Of Glory' dalokig, a Hammer King egy klasszikus "tengeri power metal" albumot alkotott meg.

Az új lemez borítóját - hasonlóan a banda előző albumainak fedeléhez - a neve német művész, Timo Würz tervezte. Lévén Timo az a fajta artista, akinek munkái minden tekintetben garanciát jelentenek a minőségre, a végeredmény magáért beszél:

A 'Poseidon Will Carry Us Home' megjelenik CD-n (egy bónusz track-kel), limitált bakeliten és digitális formában is. Az előrendelésről bővebb infókat itt lehet találni.

A Hammer King a német power metal-tradíció tökéletes, hangsúlyosan kemény hangzását reprezentálja, számos epikus tónussal felvértezve. A banda zenéje az énekes / gitáros / dalszerző, Titan Fox (a Ross The Boss-banda énekese) karaktere köré épül. A Hammer King felállását az egykori Saltatio Mortis dobos, Dolph A. Macallan, valamint K.K. Basement basszer és Gino Wilde gitáros teszi teljessé.

Az új album első két remiere a 'The King Is A Deadly Machine' és az 'At The Mercy Of The Waves' dalok hivatalos videoklipjéhez fűződik. Íme a premierek:


Itt a HAMMER KING új videoklipje, az 'At The Mercy Of The Waves'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás