Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Basszusgitáros-váltás történt a PESTILENCE zenekarban


2018-09-25

A veterán holland extrém metal banda basszerosa, Tilen Hudrap év végén távozik a csapatból. Helyét Edward Negrea veszi át.

A Pestilence közleménye így szól: "Bemutatjuk nektek Edward Negreát, a Pestilence új basszusgitárosát. Edward Tilen Hudyrap helyét veszi át. Tilen természetesen vállalja hátralevő kötelezettségei, és még a decemberi koncerteken is ő fogja tépni a húrokat. Ne felejtsetek el eljönni! December után azonban minden bulit Edward-t fogunk lenyomni. 2019-től kezdve tehát Edward lesz az állandósult basszerosunk!".

Edward a következőképpen nyilatkozott eddigi zenei karrierje kapcsán: "2009 óta vagyok aktív zeneiparban. Az első hangszerem a zongora volt, de már akkoriban elkezdtem elektromos és basszusgitáron is játszani. Maga a zongora-tanulás egyébként nagyban hozzájárult ahhoz, hogy mélyebben megértsem, belemerüljek a zenébe és a zenetörténetbe. 2014 óta több különböző bandában zenélek - ilyen például a Marchosias, a PaddingMoth, és ami számomra a legkedvesebb: a Necrovile. Európát többször is körbetturnéztam basszusgitárosként - olyan bandák előzenekarának lehettem tagja, mint a Nile, a Suffocation, a Cancer, a Napalm Death, a Carcass, a Kreator, a Severe Torture, a Wormed, az Opeth, az Annihilator... és még sorolhatnám. Nagyon izgatott vagyok, hogy egy ilyen lehetőség adódott előttem, és végre magasabb szinten is megmutathatom a metal-világnak, mire vagyok képes. Remélem, a rajongók befogadnak engem, mint a Pestilence új basszerosa!".

A banda közleménye így folytatódik: "Edward 2019 kezdetén fogja megvillogtati hathúros basszer-tálentumát a világ minden táján, lévén a Pestilence a jövő évben is megállás nélkül turnézni fog. Fantasztikus idők várnek a metalistákra!".

A Pestilence 2018 márciusában adta ki visszatérő, 'Hadeon' című stúdióalbumát, egyben mutatta be új tagjait. A Patrick Mameli frontember vezette csapat ezt megelőzően - 2018. február 18-án a budapesti Barba Negrába is ellátogatott. Minderről bővebben itt írtunk.


Basszusgitáros-váltás történt a PESTILENCE zenekarban
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás