Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DIVINE ASCENSION - új albumot rögzített az ausztrál prog-metal csapat; itt az új dal, az 'Evermore'!


2018-10-11

A Divine Ascension november 16-án szabadítja a világra vadonatúj, harmadik stúdiólemezét, amit 'The Uncovering' címmel láttak el.

A 'The Uncovering' egy végtelenül modern, tempós és erőteljes metal-album, aminek alapjai a lüktető ritmusok, a szenvedélyes és fülbemászó vokálok, valamint a filmzenékre hajazó zeneszerző stílus. Mindehhez járul hozzá a komplex, elmés hangszerelés, melynek révén a hallgatók rögtön felfedezik a Divine Ascension egyediségét, sajátos hangzását. Nem mellesleg a legendás Evergrey / Redemption frontember, a svéd Tom S. Englund vendégként kölcsönözte hangját az egyik dalhoz!

Íme a 'The Uncovering' borítója és dallistája:

01. Evermore
02. Prisoner
03. The Fallen
04. Pursuit Of Desire (feat. Tom S. Englund)
05. New World
06. Revolution Phase
07. Beyond The Line
08. One Step From Here
09. Bittersweet Divide
10. Vultures

A lemez első single-dala, az 'Evermore' október 12-én jelent meg digitális változatban. Íme a premier:

A Divine Ascension előző, második nagylemeze, a 'Liberator' promóciójával egy 30 állomásos európai turnét bonyolított le, a Stratovarius és a Gloryhammer előzenekaraként. Emellett természetesen hazájukat, Ausztráliát is bejárták (headlinerként, valamint a legendás Blind Guardian társaságában is). A banda ezidő alatt bebizonyította a közönségnek, mennyire egyedi és energikus performasz párosul egyéként is sajátságos zenéjükhöz. 2018-ban újabb szintet lépnek, és azt is bebizonyítják, hogy nincsenek híján bombasztikus daloknak, fantasztikus szólamoknak sem!

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon olvashatók.


DIVINE ASCENSION - új albumot rögzített az ausztrál prog-metal csapat; itt az új dal, az 'Evermore'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás