Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'I Am' címmel látta el harmadik albumát a TOOTHGRINDER - itt a címadó szám videoklipje!


2019-08-24

A New Jersey-beli "zajcsinálók" október 11-én adják ki harmadik, 'I Am' című nagylemezüket, a Spinefarm Records jóvoltából.

A Toothgrinder harmadik, 'I Am' című albuma az énekes Justin Matthews "személyes katarzisát zenésíti meg". Az alkoholizmussal és függőséggel küzdő zenész elmondása szerint ez az album "egy mantra, egy ima, egy meditációs platform, egy hit, egy komoly érték, és összességében az élet összegzése - más szavakkal: az egység és a jelenlét megnyilvánulása. Az 'I Am' a két legerőteljesebb szó - amit ehhez hozzáteszünk, az alakítja a valóságunkat"...

Az 'I Am' album borítója és dallistája így néz ki:

01. The Silence Of A Sleeping WASP
02. ohmymy
03. My Favorite Hurt
04. No Tribe
05. no surrender in The House Of Leaves
06. shiVer
07. The New Punk Rock
08. too soft for the scene, TOO MEAN FOR THE GREEN
09. Can Ü Live Today?
10. The Fire Of June
11. I AM

Az album címadó dalának szöveges klipje itt elérhető, ízelítőképpen az előrendeléshez:

A Toothgrinder szeptember és október folyamán a Lacuna Coil és az All That Remains előzenekaraként turnézik Észak-Amerikában.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Toothgrinder nemrégiben a Fleetwood Mac klasszikus 'The Chain' dalát ültette át saját verziójába.

"Amikor kisgyerek voltam, három kedvence volt apámnak: a Crosby, Stills, Nash & Young, a Fleetwood Mac és a The Allman Brothers" - nyilatkozta Justin Matthews, a Toothgrinder énekese. "Egészen kis kölyökkorom óta tehát southern rock zenével nőttem fel. Mint dalszövegíró, jómagam is átvettem ezt a stílust, gondolkodásmódot. Egyszerűen imádom, amikor egy jó kis történetet mesélhetek el egy dalban. Konkrétan a Fleetwood Mac mindig is különleges helyet foglalt el a szívemben".

Matthews így folytatta: "Legutóbbi albumunk, a 'Phantom Amour' dalszerzői munkái közben szükségem volt egy kis szünetre, hogy kitisztuljon az agyam. Így hát elutaztam a Virginia-beli Luray-be, hogy olyan helyen legyen, ahol perspektívába tudom helyezni mindazt, amin dolgozom. Valahol a városban leparkoltam egy ír pub mellett. Épp ekkor szólt a kocsiból a Fleetwood Mac-től a 'The Chain'. Ez inspirált abban, hogy megírjam 'Jubilee' című balladának dalszövegét. Valójában én mindig is ilyen voltam: mindig szerettem helyekhez, dolgokhoz, eseményekhez kötni egy-egy adott zenét. Szóval a zene számomra fantasztikus aláfestés például egy konkrét helyhez, időponthoz. Le akartam tehát róni tiszteletemet azok előtt a legendák előtt, akik segítettek nekem megírni valahavolt legjobb, legszemélyesebb hangvételű nótámat".

"Figyelembe véve azt, hogy milyen nagy hatással volt a Fleetwood Mac a 'Phantom Amour' dalszerzői munkájára, a 'The Chain' dal nyilvánvaló döntésnek bizonyult. Csodálatos feelingje van ennek a számnak - nagyban eltér mindattól, amit eddig a bandával műveltünk. Ezért igyekeztünk méltóan előadni... és remélem, sikerült is. Rendkívül hálás vagyok a sorsnak, hogy megadatott számunkra a lehetőség ilyesmit csinálni. Márpedig a hála mindennél jobb érzés".

A feldolgozás elérhető az ismert online zeneszolgáltatók kínálatában, valamint megvásárolható közvetlenül a banda honlapjáról is.

Íme a premier:

A Toothgrinder legutóbbi, 'Phantom Amour' című albumáról bővebben itt írtunk.


'I Am' címmel látta el harmadik albumát a TOOTHGRINDER - itt a címadó szám videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás