Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SIRENIA - új szöveges videó az 'Arcane Astral Aeons' albumról: 'In Styx Embrace'


2018-11-27

A norvég szimfónikus gothic metal banda október 26-án adta ki új, 'Arcane Astral Aeons' című nagylemezét, a Napalm Records jóvoltából.

Az 'Arcane Astral Aeons' a Sirenia 2016-ban megjelent, 'Dim Days of Dolor' című stúdióalbumának folytatása. Ez a csapat második lemeze, amin a francia Emmanuelle Zoldan énekel (aki két évvel ezelőtt érkezett a spanyol énekesnő, Ailyn Giménez García helyére). Hasonlóan az előző kiadványhoz, az 'Arcane Astral Aeons' borítóját is a neves magyar művész, Havancsák Gyula (Annihilator, Sabaton, Elvenking, Stratovarius, stb.) készítette.

A banda vezére, Morten Veland korábban így nyilatkozott: “Nagyon örülünk, hogy végre bemutathatjuk új albumunk, az 'Arcane Astral Aeons' borítóját. Ezúttal is Havancsák Gyula művész kértük fel, hogy tervezzen egy olyan illusztrációt, ami leképezi zenénk szívét és lelkét. Magát a hanganyagot a norvég Audio Avenue Stúdióban és a francia Sound Suite Stúdióban rögzítettük. A keverés és a maszter a dániai Hansen Stúdióban valósult meg, Jacob Hansen hangmérnöknek köszönhetően. Ez az album igazán különleges számunkra, mivel ez az első anyagunk, amit a rajongók segítségével alkottunk meg: mindenki hozzájárult tehát a lemez elkészültéhez azzal, hogy közvetlenül támogatott minket a költségfedező kampány során; így Ti is kivettétek a részetek a munkálatokból. Nagyon büszkék vagyunk erre az alkotásra, és már alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek. Reméljük, Ti is épp olyan különlegesnek találjátok majd ezt a lemezt, mint mi magunk".

A tracklista:
01. In Styx Embrace
02. Into The Night
03. Love Like Cyanide
04. Desire
05. Asphyxia
06. Queen Of Lies
07. Nos Heures Sombres
08. The Voyage
09. Aerodyne
10. The Twilight Hour
11. Glowing Embers

Az albumot itt lehet előrendelni különféle változatban. Ízelítőképpen lentebb elérhető a 'Love Like Cyanide' dal szöveges videója, valamint az 'Into The Night', az 'In Styx Embrace' és a 'The Twilight Hour' gitáros playthrough-videója. Szintén lentebb lehet belehallgatni az album összes dalába, valamint megtekinteni a kiadvány limitált verziójának "kicsomagoló" videóját. Az 'Into The Night' később megjelent hivatalos videoklip formájában, az 'In Styx Embrace' pedig szöveges videóként.

A Sirenia november folyamán a Triosphere társaságában bonyolított le egy európai turnét, aminek beosztása a lenti plakáton olvasható.


SIRENIA - új szöveges videó az 'Arcane Astral Aeons' albumról: 'In Styx Embrace'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás