Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

RE-ARMED - 'Ignis Aeternum' címmel jelenik meg a finn melo-death banda új albuma; itt az új dal!


2020-05-06

A finn melodic death/thrash metal 4 év után tér vissza új albummal.

A Re-Armed soron következő nagylemeze, az 'Ignis Aeternum' 2020. június 5-én jelenik meg, a Black Lion Records jóvoltából.

"Ez a negyedik stúdiólemezünk; egyben az első, ami szimfónikus zenei elemeket és minden korábbinál "tisztább" vokálokat tartalmaz. Az album címe 'Ignis Aeternum'. 10 erőteljes, élettel teli, ütős és fülbemászó dal szerepel rajta. Így néz ki a Romulo Dias által készített borító és a dallista:"

01. Dive Within
02. Beyond The Horizon
03. Ode to Life
04. Eager to Collapse
05. Resistance
06. The Hollow Lights
07. Remain Unbounded
08. Words Left Unsaid
09. Voyager
10. Built to Last

A 'Beyond The Horizon' dal hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető:

Újonnan megjelent az 'Ode To Life' című single-dal hivatalos szöveges klipje is, amiben vendégként szólózik Euge Valovirta (CyHra).

A Re-Armed legutóbbi, harmadik stúdióalbuma, a 'The Era of Precarity' 2016 őszén jelent meg - mindeddig ez volt a banda legsikeresebb lemeze. A kiadvány promóciójával először turnézott a csapat Japánban és Spanyolországban. A nagyszabású körutak egészen 2018 közepéig tartottak; de azév szeptemberében egy vadonatúj single-dalt adtak ki, 'Built To Last' címen, a finn Inverse Records jóvoltából (ez a szám végül felkerült az 'Ignis Aeternum' albumra).

A 'Built To Last' a Re-Armed első felvétele, ami az új felállással (tehát immáron három gitárossal) készült. Íme a zenekari közlemény: "Ez az új dal a korábbiaknál jóval dallam-központúbb, de megvan benne a szokásos tökös attitűd is. Legutóbbi kiadványunk óta két új tag érkezett a bandába; így tehát most már három gitárosunk van, ami azt jelenti, hogy a dalszerzői és produceri munkához extra brainstorming-ra volt szükség. A dal egyébként pozitív üzenetet hordoz magában: az út végén mindig van fény; még akkor is, ha már csak a remény maradt”.

A 'Built To Last' videoklipje itt tekinthető meg:

A Re-Armed új felállása így néz ki:

Iiro Karjalainen - dobok
Jouni Matilainen - ének
Juhana Heinonen - basszusgitár, vokál
Oskari Niekka - gitár, vokál
Allan Välimaa - gitár
Jussi Venäläinen - gitár

Bővebb infók a bandáról a Facebookon olvashatók.


RE-ARMED - 'Ignis Aeternum' címmel jelenik meg a finn melo-death banda új albuma; itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás