Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

KALIDIA - itt a 'The Frozen Throne' album címadó dalának hivatalos videoklipje!


2018-12-18

Az Inner Wound Recordings kötött lemezszerződést az olasz melodic power metal bandával. A Kalidia új albuma november 23-án jelent meg.

A Kalida zenéjét olyan klasszikus power metal bandák ihlették, mint a Rhapsody Of Fire, a HammerFall és a Stratovarius, de olyan modernkori zenekarok is éreztetik hatásukat dalaikon, mint például a Beast In Black. A Kalidia alapvetően "felemelő érzés nyútjó melodic power metal zenét" játszik, klasszikus és modern ízekkel egyaránt megfűszerezve.

A 'The Frozen Throne' albumot Lars Rettkowitz (Freedom Call) hangmérnök producelte és mixelte; a maszterizálást pedig Achim Köhler (Primal Fear, Amon Amarth, Brainstorm) végezte el. A lemezborítót Stan W. Decker (Vanden Plas, Primal Fear) tervezte.

A tracklista:
01. Frozen Throne
02. Circe’s Spell
03. Black Sails
04. Orpheus
05. To The Darkness I Belong
06. Myth Of Masada
07. Midnight’s Chant
08. Go Beyond
09. Amethyst
10. Lotus
11. Queen Of The Forsaken

A Kalidia zenekar muzsikája Nicoletta Rosellini egyedülálló énekhangja köré épül. A csapat egy rendkívül erős metal-albumot alkotott meg - ezzel igyekszik bebizonyítani, hogy a metal-színtér meghatározó erejével állnak szemben a hallgatók.

Íme a lemez címadó dalának premiere, valamint a 'Black Sails' szöveges videója és a 'Circe's Spell' hivatalos klipje:


KALIDIA - itt a 'The Frozen Throne' album címadó dalának hivatalos videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás