Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Sabaton-feldolgozáshoz forgatott videoklipet az AMARANTHE - hazánkat is érinti a közös turné!


2020-01-04

A népszerű svéd pop-metal banda feldolgozta a szintén svéd power-metalista Sabaton egyik dalát.

Az Amarnthe-féle '82nd All The Way' dal megvásárolható digitális single formájában, valamint megtekinthető hivatalos videoklipen.

"Ez egy hatalmas főhajtás aktuális turné-partnerünk, a Sabaton előtt. A dal eredeti változatát megtalálhatjátok legújabb siker-albumukon, a 'The Great War'-on" - közölte az Amaranthe.

Az Amaranthe aktuális nagylemeze, a 'Helix' egy évvel ezelőtt, 2018. október 19-én jelent meg, a Spinefarm Records jóvoltából.

A 'Helix' albumon mutatkozott be az Amaranthe új vokalista, Nils Molin (Dynazty), akinek révén a banda hangzása újabb magaslatokba emelkedik. A 'Helix' bebizonyítja, hogy az Amaranthe minden eddiginél tovább fejlesztette dallam-érzékét, ugyanakkor pedig a korábbiaknál is durvább, metalosabb - és egyben egyedibb - hangzást fejlesztett ki.

Az Amaranthe jelenlegi felállását Elize Ryd énekesnő, Henrik Englund Wilhelmsson hörgős, Nils Molin vokalista, Olof Mörck gitáros-billentyűs, Johan Andreassen basszer, Morten Løve Sørensen dobos alkotja.

A tracklista:
01. The Score
02. 365
03. Inferno
04. Countdown
05. Helix
06. Dream
07. GG6
08. Breakthrough Stardust
09. My Haven
10. Iconic
11. Unified
12. Momentum

Elsőként a '365' című szám hivatalos klipjét mutatták be, majd később megjelent a 'Countdown' dal kisfilmje, az 'Inferno' szöveges videója, valamint a 'Dream' koncert-klipje is. Íme a premierek:

2019 szeptemberében továbbá megjelent a 'Helix' címadó dalának hivatalos videoklipje, novemberben pedig a 'GG6' kisfilmje is:

Az Amaranthe 2020 elején újabb európai turnét bonyolít le; méghozzá a Sabaton The Great Tour nevezetá körútja keretében, melyen részt vesz az Apocalyptica is. A turné dátumait és állomásait itt lehet megtalálni. A körút nem mellesleg január 22-én a Budapest Arénát is érinti!

 


Sabaton-feldolgozáshoz forgatott videoklipet az AMARANTHE - hazánkat is érinti a közös turné!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás