Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt az AMARANTHE új klipje, a 'Dream'!


2019-01-10

A népszerű svéd pop-metal banda új nagylemeze, a 'Helix' október 19-én jelent meg, a Spinefarm Records jóvoltából.

A 'Helix' albumon mutatkozik be az Amaranthe új vokalista, Nils Molin (Dynazty), akinek révén a banda hangzása újabb magaslatokba emelkedik. A 'Helix' bebizonyítja, hogy az Amaranthe minden eddiginél tovább fejlesztette dallam-érzékét, ugyanakkor pedig a korábbiaknál is durvább, metalosabb - és egyben egyedibb - hangzást fejlesztett ki.

Az Amaranthe jelenlegi felállását Elize Ryd énekesnő, Henrik Englund Wilhelmsson hörgős, Nils Molin vokalista, Olof Mörck gitáros-billentyűs, Johan Andreassen basszer, Morten Løve Sørensen dobos alkotja.

A tracklista:
01. The Score
02. 365
03. Inferno
04. Countdown
05. Helix
06. Dream
07. GG6
08. Breakthrough Stardust
09. My Haven
10. Iconic
11. Unified
12. Momentum

Elsőként a '365' című szám hivatalos klipjét mutatták be, majd később megjelent a 'Countdown' dal kisfilmje, az 'Inferno' szöveges videója, valamint a 'Dream' koncert-klipje is. Íme a premierek:

Az Amaranthe október-november folyamán mutatta be először a 'Helix' albumot, egy nagyszabású európai turné keretében, aminek dátumait és állomásait itt lehet megtalálni. Az Amaranthe, a Powerwolf és a Kissin' Dynamite november 4-én a budapesti Barba Negrában is fellépett.

A következő turnét 2019 januárja és márciusa között rendezik meg Európában, (ismét) a Powerwolf és a Kissin' Dynamite társaságában. A friss beosztás itt érhető el.


Itt az AMARANTHE új klipje, a 'Dream'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás