Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

8 év után tér vissza új dalokkal az ENTROPY


2020-03-20

A kanadai thrash / groove metal banda jelenleg egy montreali stúdióban tartózkodik.

Az Entropy következő stúdió-anyaga egy EP lesz, amit 'Force Convergence' címmel láttak el. Az album véglegesítését 2020 tavaszán végzik el, Kevin Jardine hangmérnök társaságában, a montreali Uplift Stúdióban. Az EP 2020 őszének végén jelenhet meg, többféle különböző változatban.

A 'Force Convergence' borítóját Yan Sek készítette. Íme a mű:

"Az Entropy néhány napja fejezte be új albuma, a 'Force Convergence' rögzítését. Minden dob- és gitár-témát elvégeztünk. Ger Torontóban kezdi meg a vokálok rögzítését a jövő hét folyamán, míg testvérünk, Jim McLean (Mortal Annoyance) felajánlja saját stúdióját a munkálatok véglegesítése céljából. Oscar Rangel néhány napja tért vissza egy mexikói turnéról (melyen saját bandája, az Operus színeiben játszott), és amint tud, Montreal-ba utazik, hogy ellássa a saját részeit" - jelentette Danny Lauzon, az Entropy gitárosa.

Hamarosan közzéteszik az album és a promóciós turné részleteit...

Az 1989-ben alakult Entropy az elmúlt 20 évben három nagylemezt adott ki. Legutóbbi anyaguk, az 'E3' 2012 májusában jelent meg, független gondozásban.


8 év után tér vissza új dalokkal az ENTROPY
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás