Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

8 év után tért vissza új dalokkal az ENTROPY - végighallgatható a 'Force Convergence' album


2020-07-26

A kanadai thrash / groove metal banda egy montreali stúdióban vette fel visszatérő albumát.

Az Entropy legfrissebb stúdió-anyaga egy nagylemez, amit 'Force Convergence' címmel láttak el. Az album véglegesítését 2020 tavaszán végezték el, Kevin Jardine hangmérnök társaságában, a montreali Uplift Stúdióban. Az album 2020. július 25-én jelenhetett meg, többféle különböző változatban.

A 'Force Convergence' borítóját Yan Sek készítette. Íme a mű:

"Az Entropy néhány napja fejezte be új albuma, a 'Force Convergence' rögzítését. Minden dob- és gitár-témát elvégeztünk. Ger Torontóban ejtette meg a vokálok rögzítését; míg testvérünk, Jim McLean (Mortal Annoyance) felajánlotta saját stúdióját a munkálatok véglegesítése céljából. Oscar Rangel - miután visszatért egy mexikói turnéról (melyen saját bandája, az Operus színeiben játszott) - Montreal-ba utazott, hogy ellássa a saját részeit" - jelentette nemrég Danny Lauzon, az Entropy gitárosa.

Immáron meg is jelent az új Entropy album, aminek kapcsán Lauzon egy újabb közleményt adott ki.

"Rendkívül boldogok vagyunk, hogy bemutathatjuk az egész világnak a negyedik Entropy albumot, a 'Force Convergence'-t. Az utóbbi év egy igencsak elbaszott esztendő volt, ezért úgy döntöttünk, hagyatkozzunk a metalra, és éltessük az Entropy-t; egyben pedig a rajongóknak is adjunk valamit. Itt van tehát az új albumunk, hallgassátok ingyen, szeretettel! Ha az Entropy mosolyt tud csalni az emberek arcára ezzel a félórás metal-őrülettel, akkor a küldetés teljesítve! Szóval vegyetek magatokhoz egy hideg sört, tekerjétek fel a hangerőt, és bömböltessétek a lemezt! Reméljük, ti is annyira élvezitek ezt az albumot hallgatni, mint amennyire mi élveztük annak elkészítését!".

Az 1989-ben alakult Entropy az elmúlt 20 évben három nagylemezt adott ki. Legutóbbi anyaguk, az 'E3' 2012 májusában jelent meg, független gondozásban.


8 év után tért vissza új dalokkal az ENTROPY - végighallgatható a 'Force Convergence' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás