Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új dalokat osztott meg az OBSCENITY


2018-12-03

A német death metal banda az Apostasy Records-szal kötött újra lemezszerződést.

Az 1989-ben alakult, brutál-death metal műfajban utazó Obscenity - ebben a műfajban - Németország egyik legrégebbi bandájának számít. Alapvető hangzásukat a '90-es években alapozták meg. Egyediségük titka, hogy az európai riffeket a "floridai stílusú old-school death metallal" ötvözik.

A banda az évek során számos európai fesztivál nagyszínpadán fellépett; ilyen volt például a Fuck The Commerce, a No Mercy, a With Full Force, vagy épp a világhírű Wacken Open Air.

Habár az Obscenity 2009-ben feloszlott, Hendrik Bruns gitáros egy évvel később egy új felállást hozott össze, ami rögtön neki is látott a banda nyolcadik, 'Atrophied in Anguish' című albumának megírásához. A lemez két évvel később jelent meg, az Apostasy Records gondozásában.

A csapat azóta kiadott egy újabb szörnyeteget, 'Retaliation' (Kolony Records) címen; emellett pedig fellépett olyan rangos fesztiválokon, mint például az idei Party.San Metal Open Air. Az Obscenity most visszatért korábbi kiadójához, az Apostasy Records-hoz, hogy a közeljövőben egy vadonatúj albumot dobjon piacra. A soron következő, 'Summoning the Circle' című nagylemezen mutatkozik be a banda új énekese, Manuel Siewert (ex-December Flower), valamint új basszerosa, David Speckmann (Burial Vault).

A december 7-én megjelenő 'Summoning the Circle' album felvételei a Soundlodge Stúdióban (Anvil, God Dethroned, Dew-Scented) zajlottak, Jörg Uken hangmérnök és Christoph Weerts gitáros producelésében. A keverés és a maszter Christoph Brandes és az Iguana Stúdió (Necrophagist, Spheron, Maladie) nevéhez fűződik.

A tracklista:
01. Used And Abused
02. Feasting From The Dead
03. Infernal Warfare
04. Dreadfully Embraced
05. Scourge Of Humanity
06. Torment For The Living
07. Invocation Obscure
08. The Ones Concerned
09. Let Her Bleed

Az új album első három ízelítője az 'Infernal Warfare', az 'Invocation Obscure'  és a 'Feasting From The Dead' című szám. Íme a premierek:


Új dalokat osztott meg az OBSCENITY
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás