Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a COGNITIVE új videoklipje!


2020-03-15

A Cognitive zenekar 2018-as, 'Matricide' című albumának egyik dalához forgatott vadonatúj videoklipet. Itt a premier!

A New Jersey-beli, technikás death metalban utazó Cognitive zenekar legutóbbi, 'Matricide' című stúdióalbuma 2018. október 20-án jelent meg, a Unique Leader kiadó gondozásában. A banda ezúttal AJ Viana producer társaságában dolgozott, a Sylar Sound Stúdió falai között. Az új album keverését és maszterizálását Alan Douches látta el, a West West Side Music Stúdióban (Six Feet Under, Hate Eternal, Revocation); a borító pedig Pedro Sena (Ingested, Analepsy) nevéhez fűződik.

Rob Wharton gitáros korábban elmondta: "Bandánk ezúttal valóban nagyon sok időt töltött azzal, hogy megbizonyosodjon: ez az album más, jobb mint az előző, a 'Deformity'. A végeredménnyel pedig rendkívül elégedettek vagyunk. Szerettünk volna kipróbálni valami újat, különlegeset... Annak ellenére, hogy kegyetlen nehéz témákat játszunk hangszereinken, azt is fontosnak éreztük, hogy a dalok fogósak, fülbemászóak legyenek. Rengeteg új dolgot belevittünk ezekbe a nótákba, de arról is megbizonyosodtunk, hogy a hangzás tipikus Cognitive-hangzás legyen".

Íme a 'Matricide' borítója és dallistája:

01. Omnicide
02. Architect Of Misery
03. Matricide
04. False Profit
05. With Reckless Abandon
06. Clouds Of Rust
07. Fragmented Perception
08. Vessel Of Violence
09. Torn From The Void
10. Denouement

Lentebb elérhető az 'Omnicide' című szám hivatalos szöveges videója, valamint a 2020 márciusában megjelent 'Fragmented Perception' kisfilm, amit Eric Dicarlo (Square Up Studios) rendező és Jon Rainey (Discovery Channel: It Takes a Thief) színész közreműködésében forgatott a banda.


Itt a COGNITIVE új videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás