Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd meg Donnie Vie új John Lennon-feldolgozását: 'Instant Karma'!


2019-05-12

Donnie Vie, a "rockzene egyik legféltettebb kincse" immáron 30 éve űzi az ipart. Most egy új szólólemez van kilátásban.

Vie egykori bandája, az Enuff Z'Nuff a glam / funk-rock műfaj egyik legnevesebb formációja volt annak idején (és az most is). Donnie neve mellett összesen több mint 25 album és megszámlálhatatlan koncert szerepel - ebben benne van az is, amit egykori bandájával és szólóban művelt. Önálló előadóként Vie most egy újabb albumot tett le az asztalra, 'Beautiful Things' címen.

A 2019. június 7-én megjelenő 'Beautiful Things' kapcsán Vie elmondta: "Az istenek itt hagytak az ajtóm előtt néhány  fantasztikus dal-ötletet; így egy egész vasárnapot arra fordíthattam, hogy dallamokat és hangokat írjak rájuk. A végeredmény szinte mágikus lett; meghaladja minden korábbi reményem".

Vie új lemezén vendégként szerepel Paul Gilbert (Mr. Big), Roger Joseph Manning, Jr. (Jellyfish), Matt Walker, Ed Breckenfeld, Jonny Polonsky, Casey McDonough, Phil Angotti, Jay O'Rourke, Alton Smith, Mike LePond (Symphony X) és John Monaco.

Vie elmondása szerint "az új dalok kiállják majd az idő próbáját; lévén a melódiák összessége varázslatot eredményezett".

A 'Beautiful Things' album létrejöttében kivették a részüket a rajongók is. A lemezborítón azoknak a profilképei láthatók, akik támogatták az album elkészültét.

A tracklista:
01. Beautiful Things
02. Plain Jane
03. Breaking Me Down
04. I Could Save the World
05. Fly
06. Tender Lights
07. I'll Surrender
08. Whatever
09. Fallin' Through The Pages
10. Back From The Blue

Az album első single-dala, az 'I Could Save The World' lentebb meghallgatható, ízelítőképpen az előrendeléshez. Szintén alább elérhető el egy másik friss felvétel, a John Lennon-klasszikus 'Instant Karma' feldolgozása (ami végül nem kapott helyet az új lemezen, csak annak felvezetőjeképpen mutatták be):


Hallgasd meg Donnie Vie új John Lennon-feldolgozását: 'Instant Karma'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás