Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

JOHN DIVA & THE ROCKETS OF LOVE - itt a 'Wild Life' dal videoklipje!


2019-10-11

Ami 6 évvel ezelőtt indul egy '80-as évekbeli Van Halen / Mötley Crüe / Aerosmith / Bon Jovi tribute-showként, az mostanra egy teljes értékű, bombasztikus produkcióvá nőtte ki magát...

A John Diva & The Rockets Of Love egy energikus glam-rock banda, aminek célja, hogy visszahozza a köztudatba a nyolcvanas évek feelingjét, életérzését. A zenekar debütáló albumát 'Mama Said Rock Is Dead' címmel adta ki a Steamhammer/SPV, 2019. február 8-án.

A 12 számos album - amit a spanyolországi Malagában vettek fel, a Gizmo 7 Stúdióban - producere Michael Voss (Mad Max, Michael Schenker, stb.) volt; de a kreatív munkálatokba besegített Chris von Rohr (Krokus, Gotthard) is, aki a münsteri Principal és Kidroom stúdiókban tevékenykedik.

A 'Mama Said Rock Is Dead' egy ütős, pörgős album, ami garantáltan felébreszti mindenkiben a rock 'n' roll-lelket!

A tracklista:
01. Whiplash
02. Lolita
03. Rock N' Roll Heaven
04. Wild Life
05. Blinded
06. Dance Dirty
07. Just A Night Away
08. Fire Eyes
09. Get It On
10. Long Legs
11. Toxic
12. Rocket Of Love

A lemez első single-dala / "csinos lányokkal és tengerparti jelenetekkel teli" videoklipje november 23-án jelent meg, 'Lolita' címmel; míg a második single, a 'Rock 'N' Roll Heaven' "Tarantino-stílusú, poros western-videója" 2019. január 18-án látott napvilágot. Az előbbi kisfilm lentebb megtekinthető - ennek kapcsán John Diva elmondta: "A 'Lolita' az úgynevezett "SoCal-életstílust" mutatja be; a színtiszta kaliforniai rockzenét, ami olyan mint a naracs-juice egy kis Whiskey-vel megspékelve; mint a hölgyek feszes bikiniben; mint a valódi rockerek seggig érő hajjal - nevezhetjük akárhogy! A 'Lolita' egy 3,5 perces nyári vakáció, garantált napsütéssel!".

A John Diva frontember vezette projektnek további tagjai Snake Rocket és J.J. Love gitárosok, Remmie Martin basszer és Lee Stingray Jr dobos. A John Diva & The Rockets Of Love az elmúlt években számtalan koncertet adott, többezer rajongó színe előtt. Háromszor felléptek a Wacken Open Air színpadán (2014, 2015, 2018), de leigázták már a német Turock fesztivált és a Hamburg Harley Days közönségét is.

Debütáló albumának megjelenését követően a John Diva & The Rockets Of Love több németországi és európai koncertet ad - a teljes beosztás a banda hivatalos honlapján érhető el.

 

2019 márciusában megjelent a 'Blinded' című szám hivatalos klipje; októberben pedig bemutatták a 'Wild Life' videóját is. Íme a premierek:


JOHN DIVA & THE ROCKETS OF LOVE - itt a 'Wild Life' dal videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás