Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

MAJESTIC DOWNFALL - itt az új videoklip, a 'Collapsed Pitch Black'!


2020-07-13

A mexikói death-doom együttes 'Waters of Fate' címmel 2018. december 7-én jelentette meg legutóbbi albumát, amiről most friss videoklip debütált.

A korai Tiamat és Paradise Lost lemezek hangulatát felelevenítő Majestic Downfall új stúdióalbuma "a blackened doom / death metal műfaj határait feszegeti, és egyúttal az apokalipszis mexikói hírnökeinek eddigi legkönyörtelentebb, legepikusabb dal-csokrát fémjelzi. Alapvetően egy atmoszférikus black metal albumról van szó, de a dallamos, doom-os zenei betétek révén egy meglehetősen egyedi ópusszal találja szemben magát a hallgató".

A 'Waters of Fate' alább látható borítóját Ars Moriendee készítette. A lemez hanganyagának keverését és maszterizálását a híres stockholmi Necromorbus Stúdióban végezte el Tore Stjerna (Watain, Demonical, stb.). 

2020 júliusában bemutatták az album 'Collapsed Pitch Black' című számának hivatalos videoklipjét:

Alább elérhető a 'Waters of Fate' első single-dala, a 'Veins' is:

A Majestic Downfall felállását Jacobo Córdova multi-instrumentalista / dalszerző vezeti. Őt kíséri dobokon Alfonso, gitáron pedig Dah és Aly Rom.

Bővebb infók a bandáról a Facebookon olvashatók.


MAJESTIC DOWNFALL - itt az új videoklip, a 'Collapsed Pitch Black'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás