Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

FROM THE VASTLAND - 5. albumával tér vissza a norvég-iráni black metal banda


2018-10-10

A Gaahlswyrd, a Horizon Ablaze és a Den Saakaldte egyes tagjai alkotta, nemzetközi felállású black metal banda két év után ad ki új stúdiólabumot.

A From The Vastland egy norvég és iráni tagokból álló black metal banda (amit 2010-ben alapított Sina). Mindeddig 4 nagylemeze és 1 EP-je jelent meg a csapatnak; valamint szerepeltek a norvég, Blackhearts című dokumentumfilmben is. A From The Vastland-ot 2014-ben a "Legjobb globális metalbanda" címre jelölték, a Metal Hammer Golden Gods díjátadón. Számos neves fesztiválon színpadra léptek - Inferno, Midgardsblot, Trondheim Metal Fest, Southern Discomfort -, illetve több globális terjesztésű magazinban (pl. Metal Hammer, No Clean Singing, Metal Injection) adtak interjúkat, írtak róluk cikkeket. Eddigi lemezeiket nevesebbnél nevesebb kiadók - Indie Recordings, Nuclear Blast - gondozták.

A banda most visszatért a legendás múlt hamvaiból! Két évnyi sötétséget követően a From The Vastland újabb támadást intéz, egy vadonatúj nagylemez, a 'Daevayasna' formájában. Sina árnyékként lopózik vissza a nemzetközi black metal-színtérre, hogy ismét zenébe öntse legmélyebb érzelmeit. Az új lemezen a banda a sötétség, a démonok és az ősi világ témájával foglalkozik. Zenei tekintetben a 'Daevayasna' erősen ajánlott a Gorgoroth, a Marduk, a régi Darkthrone és a Dissection rajongóinak.

Az alább látható lemezborító Victoria Pelejero műve:

A tracklista:
01. Fall Into Duzakh
02. Sinful Oblivion
03. Agas
04. Daevayasna
05. Sickle Of Melmedas
06. The Cadavers Tower
07. As The Gray Clouds Rain

Az albumon a következő felállás zenél:

Sina - gitár, ének / dalszerzés
Tjalve - basszusgitár (Horizon Ablaze, ex-Den Saakaldte, ex-1349)
Spektre - dobok (Horizon Ablaze, Harm, Gaahlswyrd)
Destructhor - session-gitárok (Myrkskog, Zyklon, ex-Morbid Angel)

A lemezt itt lehet előrendelni limitált CD-n (12 oldalas szövegkönyvvel kiegészítve) és digitális formában. Alább ízelítőképpen meghallgatható a 'Fall Into Duzakh' és az 'Agas' című szám:


FROM THE VASTLAND - 5. albumával tér vissza a norvég-iráni black metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás