Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

HER CHARIOT AWAITS néven új bandát alapított az Adrenaline Mob gitárosa, Mike Orlando - májusban jelenik meg a debüt-album; itt az új klip!


2020-05-15

Az Adrenaline Mob gitárosa / producere, Mike Orlando a Sirenia együttes egykori énekesnőjével, Ailyn-nal állt össze az új hard rock / heavy metal projektben.

Orlando és Ailyn közös projektje a Frontiers kiadó révén jött létre, melynek munkatársai összhozták a két tehetséges, tapasztalt zenészt. A páros új bandája a technikás, agresszív, modern metal zenét ötvözi fülbemászó hard rock muzsikával. Alapvetően az Adrenaline Mob muzikális folytatását kell elképzelni, de annál jóval dallamosabb zenéről van itt szó, köszönhetően Ailyn elképesztően gyönyörű énekhangjának.

A Her Chariot Awits felállását - Orlando és Ailyn mellett - Brian Gearty basszusgitáros és Jeff Thal dobos alkotja.

"Miután két éven keresztül távol voltam a színtértől, most nagy örömmel jelenthetem be új, Mike Orlando-val közös bandámat, a Her Chariot Awaits-et. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy részese lehetek ennek a projektnek. Alig várom már, hogy mindenki hallhassa, hogyan szól ez a zenei kaland, melynek köszönhetően sokat kísérletezhetek, és bemutathatom énektudásom új oldalát. Arról nem is beszélve, hogy fantasztikus zenészekkel szerepelhetek egy bandában. A Her Chariot Awaits zenei karrierem új fejezetét fémjelzi; alig várom már, hogy kezdetét vegye ez a nagyszerű kaland!" - nyilatkozta Ailyn.

Orlando hozzátette: "Nagy örömöt jelentett számomra az, hogy Ailyn-nal közösen írhattam és rögzíthettem ezeket a dalokat, melyek stílusukat tekintve jóval befogadhatóbb, fülbemászóbb rockzenék, mint a korábbi bandáim. Ailyn-nak csodálatos hangja van, és nagyszerű élmény vele együtt dolgozni a stúdióban, és azon kívül is - épp úgy, mint ahogy Jeff Thal dobossal is! Totálisan elégedett vagyok ezzel az albummal! Kemény, de ugyanakkor rendkívül dallamos rock-nóták szerepelnek rajta - remélem, mindannyian élvezettel hallgatjátok majd őket!".

Az Orlando által producelt és kevert album eredetileg 2020. április 10-én látott volna napvilágot, de a koronavírus-járvány miatt elhalasztották a megjelenést május 22.-re. A rendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Misery
02. Dead & Gone
03. Screaming Misfire
04. Stolen Heart
05. Constant Craving
06. Say No
07. Line Of Fire
08. Turning The Page
09. Take Me Higher
10. Just Remember
11. Forgive Me Dear

Lentebb elérhető az első single, a 'Dead & Gone' hivatalos klipje, amit egy régi, viktoriánus stílusú épületben és egy modern tanya-házban forgattak.

"A 'Dead & Gone' egyes szám első személyben meséli el egy személy történetét, akit egy hozzá közel álló elhagyott - konkrétan az ő édesapja. A főszereplő karakter - aki egy nő - a dal szövege révén próbálja kifejezni, milyen érzéseket váltott ki belőle az apja, és egyúttal ezáltal igyekszik véget vetni élete ezen szakaszának, hogy nyugodtan állhasson tovább" - közölte Ailyn.

Lentebb meghallgatható a 'Constant Craving' és a 'Misery' című dal, valamint megtekinthető a 'Take Me Higher' dal videoklipje is:


HER CHARIOT AWAITS néven új bandát alapított az Adrenaline Mob gitárosa, Mike Orlando - májusban jelenik meg a debüt-album; itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás