Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Bemutatták a második BEAST IN BLACK album újabb dalát / videoklipjét: 'From Hell With Love'


2019-02-03

A nemzetközi heavy metal banda - amit az egykori Battle Beast gitáros Anton Kabanen vezet - kevesebb mint egy évvel a debütáló album megjelenése után elvégezte a végső simításokat második nagylemezén.

A Beast In Black a gitáros-dalszerző Anton Kabanen házi stúdiójában csiszolja tökéletesre a 2017-es 'Berserker' album folytatását, amiről már azt is lehet tudni, hogy 2019. február 8-án jelenik meg (Nuclear Blast), 'From Hell With Love' címmel.

"Néha pokolian kemény és megerőltető munka egy Beast In Black album megalkotása, de mindannyian beleadtuk szívünket-lelkünket ebbe a műbe is. Hamarosan tehát új lemezzel jelentkezük, csak nektek: 'From Hell With Love'!" - közölte a banda.

A lemez borítóját a Battle Beast zenekar eredeti illusztrátora, Roman Ismailov készítette. Ennek kapcsán Kabanen elmondta: "Ezt az albumot szenvedéllyel, haraggal, szeretettel és elkötelezettséggel - sőt, mondhatni mániákus megszállottsággal - kovácsoltuk eggyé. A lemezborítót pedig ezúttal is Roman készítette, mivel ő képes átérezni a fentebb említett erőfeszítések esszenciáját. Ez a lemez egy olyan alkotás, ami a pokolból tört elő, tele szeretettel".

A tracklista:
01. Cry Out For A Hero
02. From Hell With Love
03. Sweet True Lies
04. Repentless
05. Die By The Blade
06. Oceandeep
07. Unlimited Sin
08. True Believer
09. This Is War
10. Heart Of Steel
11. No Surrender

Digipak CD / LP bónuszok:
12. Killed By Death (Motörhead cover)
13. No Easy Way Out (Robert Tepper cover)

Az új lemez első single-dala, a 'Sweet True Lies' alább elérhető hivatalos videoklip formájában:

Újabban megjelent a 'Die By The Sword' hivatalos szöveges klipje is:

Itt megtekinthető a 'Cry Out For A Hero' dobos playthrough-videója:

A megjelenés után közzétették a címadó dal videoklipjét is:

Alább elérhető az első három hivatalos album-trailer:

Egyúttal bejelentették a 'From Hell With Love' első lemezbemutató turnéját, melyen a vendég a finn elektronikus crossover banda, a Turmion Katilot lesz (ezt megelőzően, november folyamán Európában turnézott a banda, a Nightwish előzenekaraként). Íme a beosztás és a turné-előzetes:

Az öttagú, Helsinki-beli heavy metal banda, a Beast In Black - aminek tagja a hazai Wisdom zenekarból ismert Molnár Máté basszusgitáros is - azután jött létre, hogy Anton Kabanen dalszerző / gitáros kilépett eredeti bandájából, a Battle Beast-ből, 2015-ben. Az év végére már össze is áll a csapat, és lebonyolította első koncertjét; méghozzá a Nightwish előzenekaraként. Debütáló albumuk, a 'Berserker' munkálatai már ekkor elindultak - a lemezt végül 2017 nyarára sikerült felvenni. Rögtön ezután kapott szerződést a csapat a Nuclear Blast kiadótól. A 'Berserker' természetesen Anton jellegzetes stílusában fogant - gondoljunk csak az első három Battle Beast albumra. Koncepcióját tekintve a lemez elsősorban a japán manga és anime műfajok köré épül.


Bemutatták a második BEAST IN BLACK album újabb dalát / videoklipjét: 'From Hell With Love'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás