Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

VLTIMAS nevű bandában egyesült a Morbid Angel, a Mayhem és a Cryptopsy egy-egy ex-tagja - itt az első dal!


2018-12-07

A Season Of Mist kiadó jelentette be az Vltimas nevezetű extrém metal-trió megalakulását.

Az Vltimas felállását David Vincent (ex-Morbid Angel), Rune "Blasphemer" Eriksen (ex-Mayhem, Aura Noir) és Flo Monier (Cryptopsy) alkotja. Az új banda debütáló albuma 2019 elejére várható.

A gitáros Eriksen így nyilatkozott: "Mintha csak fényévekkel ezelőtt történt volna, amikor először hangszert ragadtam... most pedig itt vagyunk.
Az elmúlt másfél évet tervezgetéssel, kemény munkával, utazással és magánéletbeli áldozatok felavatásával töltöttem. Szerintem mindhármónk nevében beszélhetek ezügyben: megszületett a szörnyeteg, és a totálisan elégedett vagyok a végeredménnyel.
Nagy örömömre szolgál, hogy lehetőségem adódott a műfaj két legkiválóbb muzsikusával együtt dolgozni - az ő múltjuk és tapasztalatuk magáért beszél. A kölcsönös egyetértés, a közös víziók és a hajtóerő, mind-mind egy magas célt szolgálnak. Ez jutott eszembe mindarról, amit megalkottunk.
Hatalmas köszönet régi partnerünknek, barátunknak, Michael Berberian-nek és a Season Of Mist többi munkatársának, amiért hisznek bennünk és ebben az entitásban. Nem is beszélve Jaime Gomez Arellano-ról, a brit Orgone Stúdió főnökétől, aki - mint mindig - most is kiváló munkát végzett!
Mi vagyunk az Vltimas!
".

A projekt debüt-albuma 'Something Wicked Marches In' címmel jelenik meg, 2019. március 29-én.

Az Vltimas 'Praevalidus' címmel osztotta meg első dalát, ami a lenti lejátszón meghallgatható. A dal kapcsán Eriksen elmondta: "Személyes véleményem szerint a 'Something Wicked Marches In' minden egyes dala potenciális single. Végül azért választottuk elsőnek a 'Praevalidus'-t, mert valószínűleg ez a leggyorsabb, legintenzívebb nóta a lemezen, egyben tökéletesen felvázolja, miről is szól ez a banda. Vegye hát kezdetét a halál ünnepe!".


VLTIMAS nevű bandában egyesült a Morbid Angel, a Mayhem és a Cryptopsy egy-egy ex-tagja - itt az első dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás