Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

LORD OF THE LOST - 'Confession' címmel adják ki új DVD-jüket a német dark-rockerek; itt a friss előzetes!


2018-12-05

A német dark / gothic metal banda meglovagolja aktuális stúdióalbuma, a 'Thornstar' sikereit.

A 2018-as év nem is alakulhatott volna fantasztikusabban a Lord Of The Lost számára: egy nagyszabású headliner turné és számos fesztivál-fellépés, valamint új stúdiólemezük, a 'Thornstar' (ami 6. lett a német zenei toplistán) sikerei övezték a banda útját az elmúlt háromnegyed esztendőben.

Hogy méltó legyen az év zárása is, a csapat egy különleges karácsonyi ajándékkel lepi meg rajongóit, már november 16-án. Ekkor jelenik meg a 'Confession (Live At Christuskirche)' című DVD, ami egy teljes koncertfelvételt foglal magában. A Lord Of The Lost kiszámíthatatlan sokoldalúsága újabb és régebbi klasszikusok formájában tárul a nézők / hallgatók elé.

A bochumi Christuskirche csarnokban rögzített DVD-t a 2017-es Swan Songs turné alkalmával forgatták. A koncert egy nagyszabású, szimfónikus dark-rock produkció, ami egy drámai hangszerelésű vonós és fúvós kamarazenekar játékával teljesedik ki. Köszönhetően a kiváló minségű hang és képi felvételeknek, garantált a libabőr!

CD1
"Raining Stars"
"Wander In Sable"
"Dry The Rain"
"The Devil You Know"
"The Love Of God"
"Ribcages"
"The Sands Of Time"
"Six Feet Underground"
"Beyond Beautiful"
"Waiting For You To Die"

CD2
"Fall Asleep"
"Drag Me To Hell"
"Prison"
"See You Soon"
"Full Metal Bawl (The True Story About Her Death)"
"Fists Up In The Air"
"My Better Me"
"Annabel Lee"
"The Broken Ones"
"Credo"
"Lost In A Heartbeat"
"Lighthouse"

A 'Confession (Live At Christuskirche)' megjelenik limitált DVD + 2CD pakkban, deluxe boxban és digitális audió-verzióban is. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Íme a 'Prison', a 'Fists Up In The Air' és az 'Annabel Lee' című számok hivatalos felvétele:


LORD OF THE LOST - 'Confession' címmel adják ki új DVD-jüket a német dark-rockerek; itt a friss előzetes!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás